Plugg, pussande på katter and stuff...

Another day has passed, och nu sitter jag här med nytvättat hår uppsatt i knut och med pyjamas på mig.
     Idag har jag pluggat massor, like most thursdays. Det har gått segt och jag har somnat av seghet på soffan, och det har gått bra och jag har fått saker gjorda. Ungefär som vanligt där med. Man blir seg av att plugga framför datorn hela tiden. Men för det mesta går det bra. ;p Efter pluggandet blev det lite segande, tid med Gud, läsande, pussande på katter och tv och så. Det vanliga liksom. Tiden går fort fram och snart är det dags att lägga sig. Imorgon börjar helgen, I can hardly wait... :)


(Bilden är hittad via Google.)

Sweet dreams.

Kommentarer
Postat av: Sandie

Helg =)

2009-10-09 @ 07:07:07
URL: http://chipset.webblogg.se/
Postat av: Neha

Tack så hemskt mycket=)

Jobbigt att plugga=/

2009-10-09 @ 14:14:17
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback