Frequency.

Kvällens andra film blev Frequency som visades på TV3 ikväll.
     Det är en amerikansk thriller från 2000 med bl.a. Dennis Quaid, James Caviezel, Shawn Doyle, Elizabeth Mitchell och Andre Braugher i rollerna.

Handlingen utspelar sig i New York där polisen John Sullivan en kväll hittar sin pappas gamla komradio och testar den. Han kommer då i kontakt med en man i sin egen ålder och det dröjer inte länge förrän han inser att det är hans pappa, fast 30 år tidigare. Hans pappa, som var brandman, dog i en brand då John var liten. Men nu då de har fått kontakt, mot alla odds, så kanske det och mycket annat kan förändras...

Jag tycker att den här filmen är grymt bra, och gillar hela idén med att John och hans pappa får kontakt med varandra på det här otroliga sättet. Det får en också att börja tänka på hur otroligt mycket som kan förändras av att något skulle ha gjorts bara lite annorlunda i det förflutna...

Filmen får betyget: ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
( 8/10 - Väldigt bra. )


(Bilden är härifrån.)

Kommentarer
Postat av: Johan

Låter nästan ännu bättre... Är den baserad på någon bok? Vet du det? Böckerna brukar ju oftast vara bättre och den där filmen låter som om den skulle kunna vara en riktigt bra bok =)

2009-10-12 @ 17:46:13
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback