Jag försov mig, sort of...

Imorse ringde klockan halv tio och jag bestämde mig för att lägga mig i sängen en liten stund till. Jag tänkte att jag kunde ligga och be en stund, vilket aldrig brukar vara en speciellt briljant idé. Jag ber nämligen inte - jag somnar. Haha. Så hela grejen med att lägga sig igen är inte det smartaste man kan göra om man kallas Ekan. Fast det är helg, och då spelar det ju ingen roll, då har gå-upp-diciplinen oftast tagit en lång sovmorgon. Men hur som helst så brukar jag ändå alltid gå upp till lunchen halv tolv, oavsett om jag ställer om klockan eller inte så brukar jag alltid hinna ner tills dess. Så blev det inte idag. Jag somnade om och vaknade tio över tolv. Så jag försov mig, sort of...Men nu är jag uppe, har ätit tre pannkakor, segat en stund och till sist hamnat här framför datorn. Ute är det mulet och tråkigt, typiskt höstväder skulle man kunna säga. Idag blir det nog mest en seg dag tror jag, we'll see what happens.

(Dagens Bibelord är Jes 40:31.)

Kommentarer
Postat av: Cat

Haha! Jag försov mig också idag. Skulle upp vid 8 o tvätta..vaknade kl 11. =P

Men på helgerna får man passa på att sova lite. Man behöver det ibland. Dock får jag lite ångest när jag sover länge, vill liksom utnyttja min lediga tid till max. =)Sv: Jag vet inte vad det är riktigt som gör att jag har sån ångest över jobbet. Förmodligen för att vi alltid har så mkt att göra. Massa priobokningar (alltså bokningar till dagen efter). O det är så jobbigt när man känner den pressen.Hoppas du får en kanonbra lördag!

Kram!

2009-10-17 @ 15:37:38
URL: http://cattitude.blogg.se/
Postat av: Cassie

haha, men se det som en bra grej, du blir lugn och avslappnad av att be och då somnar du! :)

2009-10-17 @ 16:07:01
URL: http://cassandrasundin.blogg.se/
Postat av: KHALiiD

Allt bra idag :) ?Hoppas du får en jättebra dag!

2009-10-17 @ 20:02:45
URL: http://khalid.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback