Jag gosade med Gusten. ♥

För en liten stund sen var jag nere hos mormor och morfar och hängde lite. Jag låg i deras säng och lyssnade på lovsång och gosade med den här söta hunden. Han heter Gusten, är 14 år, är mormor och morfars söta lilla vovve som är en blandras mellan pudel och papillon och ofta kallas för Gurkan. ♥Nu då jag ändå är inne på att skriva om djuren så kan jag passa på att berätta att vi såg igår i affären att någon rivit av en sån där lapp med vårt nummer på som vi satt upp om kattungarna. Fast ingen har ringt. Hm. Men de ringer väl. Jag hoppas det iallafall. För ingen har ringt hittills. ;p


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hehe vad söt =)

2009-10-19 @ 12:43:48
URL: http://candygirl84.webblogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

Jösses, vilken söt! Han ser otroligt liten ut. :O

2009-10-19 @ 14:12:16
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: CLIP

åh, så söt!=)

2009-10-20 @ 10:55:56
URL: http://clip.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback