Mariette. ♥

Nu ska jag gå och lägga mig, men tänkte att jag skulle lägga upp ett videoklipp från i tisdags då Mariette sjöng i kvalet i Idol först. Det var då jag såg det här som jag verkligen kände att det är hon som kommer att vara min favorit i höst. Det här är förresten första gången(!) jag gillar någon i Idol mycket. Visst har jag hejat på idoler förut, t.ex. Marie Picasso som vann 2007, Lars från förra året och några fler med. Men Mariette är verkligen någon som jag känner att jag vill lyssna på utanför Idol också, vilket jag redan gör på ett sätt eftersom hon har släppt en skiva som man kan lyssna på på Spotify. Det ska bli kul att se henne igen imorgon, men till dess kan vi njuta av det här...


Mariette Hansson - Dear Mr President


Kommentarer
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

Mariette är verkligen otroligt duktig, sen valde hon en låt med fantastisk text också!

2009-10-02 @ 09:44:21
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Ninja Fruit

Jag hejade också på Lars! Det var synd att folk inte förstog sig på honom tycker jag.

2009-10-03 @ 18:04:12
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Vanadesse.

mariette e såååå grym!

2009-10-04 @ 14:29:53
URL: http://vanadesse.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback