Match Point.

Ikväll har jag sett filmen Match Point på tvåan.
     Det är ett brittiskt/amerikanskt romantiskt kriminaldrama från 2005 med bl.a. Jonathan Rhys Meyers, Scarlett Johansson och Emily Mortimer i rollerna.

Filmen handlar om Chris Wilton som arbetar som tennistränare och på så vis kommer i kontakt med en rik familj. Han blir vän med sonen i familjen, Tom,  som han tränar i tennis och blir efter ett tag tillsammans med Chloe som är dottern i familjen. Problemet är bara att han även attraheras till Toms fästmö. Saker blir väldigt komplicerade med tiden och till sist ser han som sin enda utväg att begå ett brott för att lösa situationen som han hamnat i...

Först tyckte jag att den här filmen var ganska tråkig, men sen blev den bättre och in the end kändes det som en ganska bra film.

Filmen får betyget: ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
( 5/10 - Ganska bra. )


(Bilden är härifrån.)

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack!:)<3

Haha, jo det var riktigt roligt att praoa hos en riktig fotograf!

Godnatt! sov gott :D

2009-10-04 @ 00:22:39
URL: http://emmichs.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: tack så jättemycket! :D Allt bra? :)

2009-10-04 @ 02:14:30
URL: http://nikons.blogg.se/
Postat av: Johanna

jag tycker de är bra

2009-10-04 @ 02:19:09
URL: http://afragileflowers.blogg.se/
Postat av: MATILDA

Haha såg den igår ja också, lr int precis hela men =) Den skulle nog få 3/10 av mig :Ssv. Tack så mkt, det hade jag också! :D

2009-10-04 @ 11:49:54
URL: http://matildasodergren.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback