Nattmat och fåntrattar.

Det har nu blivit morgon, det är fortfarande helt nattsvart ute och jag sitter här pigg och glad ihopkrupen i soffan i mitt rum framför min söta laptop i mina sovbyxor och en varm tröja. Så här tidigt är jag normalt inte uppe, men idag är jag det eftersom jag inte har lagt mig än. Det är en lite rolig historia det där tycker jag.


En bild från en kväll i typ somras.

Jag hade en mysig kväll med Days och trodde att jag skulle vara mätt efter den där 150 grams hamburgaren ända till imorgon. Nån choklad ville jag helst inte tänka på ens. Jag hade roliga små pauser där jag bl.a. skrattade så att det gjorde ont och tiden flög fram. Lite trött blev jag ett tag och tog en sovpaus, vilket man kan tycka var mer eller mindre smart. Men jag sov inte överdrivet länge eller så. Senare blev jag hungrig och tog en banan. Då jag sett klart på avsnitten var klockan nästan tre och jag var fortfarande hungrig. Så jag gick ner i köket för att ta en hård macka med ost. Skåpdörren knarrade, katterna levde bus och jag påmindes alltför väl om varför jag flyttade upp choklad och cola till mitt kylskåp så att jag kan ta på kvällarna, och varför frukten är i ett annat litet rum nere. Mormor och morfars sovrum är nämligen precis bredvid köket som vi delar eftersom vi brukar äta tillsammans. Fast ingen verkade ha vaknat. Då insåg jag att jag nog borde ha gått på toa innan jag åt, vilket jag först inte tänkte göra eftersom jag verkligen var SÅ hungrig och ville ha något i magen NU. Detta var dock ett problem då det var grejer på köksbordet och fullt med katter i rummet, hm. Jag ropade lite halvt tyst på mormor för att kolla om hon trots allt hade vaknat (hon är väldigt lättväckt, tyvärr), för om hon hade det så kunde hon gärna få passa allt medan jag gick på toa. Hon var vaken och hon hade funderat över vad som egentligen pågick i köket men inte orkat gå upp för att undersöka det vidare. Jag visste om jag skulle skratta eller gråta vid det laget då jag satt på toan och insåg hur komisk hela situationen faktiskt kändes. Jag frågade sen om hon kunde komma upp med mackan, vilket hon gjorde och vi satt och pratade lite. Sen gick hon till och med ner och gjorde iordning en till macka åt mig, jag var verkligen jättehungrig och såklart glad över att jag har en sån grym mormor.

Vilken natt det här har varit. Jag har funderat lite på vem som är den största fåntratten.
     Kanske är det jag. Hur lyckas man liksom!? Varför insåg jag inte hur hungrig jag var tidigare? Varför sitter jag fortfarande uppe och skrattar åt allt då sängen praktiskt taget vrålar efter mig?

Men nu ska jag lägga mig, och sova till typ åtminstone halv elva imorgon så att jag inte känner mig helt out of it.
     Jag ska nog satsa på att svara på alla (eller åtminstone många) kommentarer imorgon förresten. Har verkligen varit dålig på detta ett bra tag nu, trots att jag tycker att det är kul. ;p

Godnatt.. eller godmorgon! Vilket som nu passar er bäst!


Kommentarer
Postat av: - Alexandra!

Oj, vilken natt du haft! Håller med om att den var lite komisk. ;DJag har också varit uppe sent vissa dagar och av någon anledning blir man verkligen otroligt hungrig! Det är säkert kroppen som gör att man känner sig hungrig bara för att man ska hålla på och låta i köket när de andra sover. :Psv: Tack, det hoppas jag med!Japp, jag bor i Stockholm. :)Ibland orkar man inte svara på alla kommentarer, då drar man gärna ut på det. ;P

2009-10-27 @ 10:31:09
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Postat av: Erica,

haha låter intensivt det där :P

2009-10-27 @ 15:37:32
URL: http://donotpanic.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback