Tiden flyger fram.

Nu känner jag att tiden flyger fram igen. Tanken slår mig om och om igen att det är så mycket jag vill göra som jag faktiskt inte hinner göra. Det jag måste göra hinner jag, så långt är det inga problem, men det är allt det där jag vill göra utöver det som jag inte riktigt hinner med. Det gäller att prioritera, och det brukar gå bra, men det skulle ju inte vara helt fel att hinna allt som man ville hinna ibland.


(Bilden är hittad via Google tidigare.)

Lite komiskt att jag skrev imorse att jag har lite mer tid nu då jag slutar tidigare den här veckan, för den tiden har jag nästan inte märkt att jag har haft känns det som nu. Fast visst har den funnits där, trots allt. Fast det lär ju märkas tidsmässigt att det inte blir lika mycket pluggande de närmsta veckorna, hopefully.

Nu sitter jag och funderar på vilka filmer jag ska beställa från cdon.com den här gången och ska lägga mig snart, får se om jag hinner bestämma mig innan dess, annars får jag väl beställa imorgon. Jag tror förresten att jag ska be innan jag lägger mig, be att Gud välsignar min tid, hehe. ;p

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback