The Departed.

Nu har jag precis sett The Departed på sexan.
Det är en amerikansk kriminalthriller från 2006 med bl.a. Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen, Ray Winstone och Vera Farmiga i rollerna.

Bostonpolisen har under en lång tid försökt få fast Frank Costello som är ledaren för ett gäng som smugglar droger. De skickar en ung polis under cover för att få fast Costello, samtidigt som det visar sig att en av Costellos killar är infiltrerad i polisstyrkan på en hög nivå. Frågan är bara vem som kommer att gå segrande ur striden...

Jag tycker att den här filmen är så väldigt bra. Den är spännande, en aning oförutsägbar och man vill inte missa nånting eftersom det hela tiden händer något. Karaktärerna är intressanta och det är helt enkelt en film som är gjord på ett väldigt bra sätt. Det enda som jag egentligen känner att jag vill klaga på är slutet. Det var inte ett dåligt slut, men om jag hade fått bestämma så hade det ändå sett annorlunda ut.

Filmen får betyget: ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣
( 8/10 - Väldigt bra. )


(Bilden är härifrån.)

Kommentarer
Postat av: Marcus Å

Allting går kanon nu! Händer i helgen då?

2010-03-26 @ 07:15:43
URL: http://slipsens.blogg.se/
Postat av: aww

min farmor som har cancer"

2010-03-26 @ 07:32:22
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: velvet

om det bara gick att börja om skulle jag gjort det för länge sedan, men jag har mina anledningar till varför det blir så svårt. hur mkt springer du ?

2010-03-26 @ 08:54:48
URL: http://fashionundstyles.blogg.se/
Postat av: michaela

:| :| :|

2010-03-26 @ 09:05:57
URL: http://miski.blogg.se/
Postat av: simone

Hallå gumman! Vad gör du för fredagsmys? Själv tar jag en moothie i solen, man får passa på när det är rast :P

2010-03-26 @ 10:16:26
URL: http://fattybom.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback