Augusti 2011.

Dagarna har tickat framåt och nu har det hunnit bli augusti. Den där månaden då skolorna börjar igen, folks semester börjar ta slut och i princip alla vill få ut så mycket som möjligt av det lilla som är kvar av den svenska sommaren. Men innan jag börjar babbla om vad jag har för planer för augusti så blir det en liten tillbakablick…

• Under juli jobbade jag två veckor innan jag blev sjuk och vaknade en morgon utan röst. Lite snopet, men min Gud är god och förkylningen blev inte så hemsk, dock så fick rösten vila ett tag. :p
• Jag var hemma två helger och i byn tre helger plus en semester där jag var där över en vecka i sträck. Jag har verkligen njutit av att få vara i byn mycket nu i sommar.
• Jag åkte ner till stranden och badade några gånger, så nu kan jag glatt säga att jag åtminstone har tagit årets första dopp och några till.
Jag fyllde 23 och hade en fin födelsedag för att fira det.
• Jag har haft en fantastisk sommar so far och jag har njutit av värmen och extra mycket ledighet.• Nu i augusti ska jag först och främst fortsätta jobba och tjäna pengar genom att erbjuda norskar en gratis nyckelbricka.
• Och jag tänker också fortsätta vara i byn mer än vanligt. Det blir två eller tre helger där den här månaden, plus lite extra dagar eftersom jag oftast kan åka redan på onsdag/torsdag.
Mormor fyller 66 år så det ska firas en dag i mitten på månaden.
Den 24:e börjar jag på ledarskolan och ännu en gång kommer jag på mig själv med att se fram emot skolstarten. Det kommer att bli ännu ett helt underbart år på världens bästa skola.
Min vardag kommer att förändras ganska mycket i och med skolstarten och bli lite mer som den var innan sommaren började…


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback