Sök till SOS Missionsbibelskola!

För ett år sen den här tiden var det mindre än två veckor kvar till jag skulle ta några väskor, hoppa på ett tåg och flytta ner till huvudstaden för att plugga ett år på SOS Missionsbibelskola. I flera år hade jag drömt om det, planerat och längtat. Snart skulle jag äntligen kastas ut i något nytt, i ett liv som skulle bli ett stort steg mot mitt äventyrsliv som onådda folk-missionär någonstans i världen. Det skulle börja i Stockholm och förväntningarna var skyhöga. Men trots det var jag inte orolig för att bli besviken, tvärtom så visste jag inom mig att den här fantastiska skolan skulle vara allt som jag hade drömt om och lite till. Det var den.

Det senaste året har jag lärt mig så väldigt mycket. Jag hade varit frälst i över sex år då jag kom dit. Jag trodde att jag hade koll på det mesta, men i verkligheten hade jag aldrig ens hört talas om blodsförbundet. Jag trodde att jag var van vid att prata med okända människor om Jesus, men i verkligheten hade jag aldrig ens vågat bjuda in folk på bussen till kyrkan. Jag trodde att jag visste så himla mycket. Det gjorde jag inte egentligen. Mitt bibelskoleår lärde mig mer än vad jag hade kunnat drömma om. Det förvandlade mitt liv.

Sök till SOS Missionsbibelskola! Du kommer att få ett år i en av världens bästa städer, vara en del i en internationell församling som fokuserar på mission, få de onådda folken på ditt hjärta, börja tänka mer utåtriktat, lära dig om din auktoritet i Kristus och lära känna helt underbara människor som kan bli vänner för livet.


Förra året sökte jag, och nu är din tur!

Har du ingenstans att bo i Stockholm!? Inte pengar till skolan!? Känslor som säger att du aldrig skulle våga lämna allt för att flytta till en helt ny stad och börja på en ny skola!? Andra anledningar till att inte söka!? Skit i allt det! Om du tar steget att söka så löser Gud resten! Se bara på mig, jag hade ingenstans att bo bara dagar innan jag skulle flytta men det var inget problem för Gud! Allt ordnar sig, so go for it! Du kommer inte att ångra dig! Av alla bibelskolor jag har hört om eller läst om så är detta den enda som jag aldrig kunde glömma och inte kunde låta bli att drömma om! Jag rekommenderar den verkligen med varje liten del av hela mig, och hoppas att jag ser dig på skolan i höst ;p


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback