Den Helige Ande viskade: Jag har redan tagit dig så här långt.

Igårkväll hade jag en jättebra kväll på jobbet och tog nytt rekord i hur många ordrar jag fick på ett arbetspass på fyra timmar. Det tidigare rekordet var 20, och igår fick jag 21. Livet kändes fantastiskt och ikväll då jag lyckades slå gårdagens rekord och få 22 ordrar gick jag därifrån med en härlig känsla som sa att jag faktiskt börjar bli riktigt grym på det här. Nu hoppas jag bara att det håller i sig.
___Och på tal om jobbet så har jag ändrat mitt schema nu. I måndags skickades det runt ett papper där man skulle skriva upp vilka dagar man ska jobba så att de kunde lägga in det i Quinyx som vi har börjat använda så att vi slipper sitta själva och fylla i alla pass vi ska ha. Då tyckte jag att det kändes lite dumt att skriva måndag till onsdag som jag har haft hittills eftersom jag ändå skulle ändra det snart i samband med skolstarten, så jag väntade med det och sen mailade jag till min chef och kollade om det gick att ändra så som jag ville - och det gick jättebra. Så nu är jag bara schemalagd på måndagar och lägger till eventuella extrapass själv beroende på hur veckan ser ut och vilka kvällar som passar bäst. Så det kommer att funka jättebra med skolan och allt annat som händer.

Det är bara tre veckor kvar nu. Eller egentligen så är det mindre än tre veckor, för om exakt tre veckor så har jag precis haft min första skoldag på ledarskolan och varit på välkomstfesten.
___Detta säger mig att jag verkligen måste ändra mina det-är-sommar-så-jag-kan-sova-hur-länge-som-helst-rutiner. Sanningen är den att jag har varit en riktig sömntuta den senaste tiden. Visst lägger jag mig sent, men det kan ändå inte bara vara det som det beror på eftersom jag sover typ nio-tio timmar. Normalt brukar det vara typ sju timmar. Skärpning, Erica… :p


God will lead me every step of the way. ♥

Till sist vill jag berätta något underbart som hände på väg till jobbet idag. Jag satt på pendeln och tittade ut genom fönstret på mitt älskade Stockholm och tänkte på hur jag har flyttat hit, gått bibelskolan, har ett deltidsjobb och snart ska börja på ledarskolan. Det kändes nästan lite överväldigande. Då kände jag hur den Helige Ande viskade till mig: Jag har redan tagit dig så här långt. Wow. Tänk vad mycket Gud har för mig. Jag vet att Han har lagt ner så mycket i mig och har större planer för mig än vad jag ens har för mig själv. ♥
___Jag satt och pratade med Elisa igår då jag kom hem på kvällen. Hon gör massa planer för att flytta till Australien nästa sommar, och hon sa att hon skulle komma ihåg igårkväll då hon var i Australien eftersom vi satt och pratade massa om det. Precis som jag kommer ihåg hur jag en gång planerade för att flytta hit, och nu är jag här. Vi minns hur vi en gång planerade och ler åt minnena. Vi vet hur vi ska ta oss framåt, för vi följer den väg Gud har för oss. Det är så det är. För nån dag sen undrade jag över hur mitt liv skulle vara den 28:e juli 2018, på min 30-årsdag, undrar vad jag gör då. Om sju år. Förhoppningsvis så leder jag en missionsbas nånstans.

(Dagens Bibelord är Matt 10:22.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback