Idag tar jag hand om djuren. ♥

Mormor och morfar har precis lämnat byn för att åka på 70-årsfest någonstans i Älvkarleby, så idag är det jag som får ta hand om djuren. Det blir promenader med hunden och de katter som har lust att följa med, matstunder och pussar i pälsen. Jag är säker på att det blir en mysig dag. Till middag tänkte jag äta nåt som man värmer i micron, typ pizza eller paj eller nåt sånt. Doktor Quinn-avsnitt på YouTube väntar på mig, och kanske ska jag skriva lite på boken och ifall Becks har lust att hänga på msn senare så blir det kanske lite spelande och pratande med min bästa vän.


En några månader gammal bild på Tarzan.

Det ska bli kul att ha en dag där det blir lite extra mycket tid med djuren innan jag åker tillbaka hem igen imorgon. I och för sig så hinner jag knappt vara hemma innan jag ska tillbaka igen, men det ser jag bara som något positivt. Jag kommer att spendera mycket tid i byn innan skolan börjar om två och en halv vecka.

(Dagens Bibelord är Ps 37:4-5.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback