Annorlunda än planerat, och en spontan hårklippning framför spegeln.

De senaste dagarna har varit väldigt annorlunda från hur jag hade planerat att de skulle vara. Jag hade tänkt åka hem i söndags, men gjorde aldrig det. Jag var trött och orkade inte ta det tåg som jag hade tänkt ta, och senare under dagen var humöret sämre än vad det har varit på länge och jag kände mig ännu tröttare. Jag vet inte vad det var med mig, men gissar på PMS eller nåt. Fast å andra sidan brukar inte jag ha så hemsk PMS så att jag förvandlas till ett litet monster som bara sover och är på dåligt humör helt utan anledning. Men i söndags var jag så. Jag ville bara dra täcket över huvudet och glömma resten av världen för ett tag. Så jag kände mig inte taggad för att jobba och fejka att jag var en av världens mest trevligaste människor igår, speciellt inte då jag vet hur mycket humöret påverkar resultatet på mitt jobb där vi bara får betalt i provision. Så jag mailade till chefen och sa som det var och frågade om det var okej om jag väntar med att komma till nästa vecka, vilket det var. Så jag är fortfarande kvar i byn och tänker stanna här till lördag eller söndag. Och om vi ska vara positiva, vilket är roligast, så fick jag ju trots allt lite extra tid här i byn. För let's face it, då skolan börjar om drygt två veckor så kommer jag inte att kunna vara här lika mycket, och nu då det är som det är med mormor så uppskattar jag varje dag här lite extra mycket.

Humöret blir bättre och bättre och jag är inte riktigt lika trött längre, fast jag måste fortfarande få tillbaka diciplinen in i mitt liv igen och jag har typ två veckor på mig att ordna det. Annars kommer jag att vara in deep shit när skolan börjar igen. Fast det borde inte vara några problem, I've done it before.Något som jag däremot inte har gjort innan är att ta fram en stor sax och klippa av en stor bit av håret bara för att jag kände för det. Men jag antar att vi alla blir lite galna ibland. Det blev inte riktigt helt jämnt och jag funderar på om jag nog inte vill ha det lite kortare, men det är ingenting som inte mormors storasyster Karin kan hjälpa mig med typ imorgon. Jag hade iallafall väldigt roligt då jag stod framför spegeln med saxen i handen och funderade på om jag skulle våga göra det eller inte. Mohaha. Fast alla ni som älskar mitt långa vackra hår behöver inte oroa er. Det är fortfarande långt. ;p


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback