Snart får jag gosa med mina små pluttar igen. ♥

Nu har det blivit helg, eller åtminstone så har det blivit det för mig som inte jobbar mer den här veckan. Och det firar jag med att ta ett tidigt tåg ut till byn. Eller rättare sagt så går tåget bara till Tierp och sen får jag åka bil med mormor och morfar därifrån. Jag tror att den här helgen kommer att bli fantastisk.Två bilder på min katt Petrus från sist jag var i byn.

Jag ser fram emot att få gosa med alla mina små pluttar igen. Och jag hoppas att det blir alla den här gången, alltså även Tindrah som jag tyvärr inte har fått träffa på så länge nu eftersom hon inte har velat komma in eller har varit ute på gården samtidigt som mig.

(Dagens Bibelord är 2 Kor 5:21.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback