Det är helg, and this is what I've been doing…

I torsdags då jag jobbade det där extrapasset på jobbet eftersom jag ändå inte skulle till byn hade jag en riktigt dålig kväll på jobbet. Det var inte mycket som gick som det skulle, men jag tröstar mig själv med att alla har sina dåliga kvällar ibland och att det säkert går strålande bra under nästa vecka…

Men nu räcker det med jobbprat. Det är helg, och min första helg hemma i Stockholm sen skolan slutade har jag spenderat med att göra helt olika saker. Så olika som man bara kan tänka sig. Först hade jag den här veckans vilodag, igår alltså, och jag spenderade dagen med att ta mycket tid med Gud och läsa massor med kapitel i Bibeln. Jag åt även en del choklad och såg på en hel drös med Days-avsnitt för första gången på flera veckor. Nån gång under kvällen lyckades jag bli uttråkad och försökte både med att bjuda in mig själv till Willliams och få hit Gisela utan resultat, fast det var nog lika bra för det dröjde inte länge förrän huvudet började dunka och jag istället insåg att det bästa nog var att dricka några glas vatten och fortsätta slappna av framför Days. En någorlunda lyckad dag, skulle man kunna säga att det var. Sen kom idag, och då vaknade jag med en känsla av att jag av någon anledning faktiskt hade lust att städa. Så då jag kom hem från min dejt med Katti på stan med glassätande, korv med bröd, strålande sol, värme och handlade i en kristen affär där jag hittade mormors födelsedagspresenter så städade jag. Jag städade typ hela lägenheten och tvättade. Jag gillar inte att städa normalt, så det var lite oväntat. Eftersom Williams kommer hit och äter lunch på tisdag så behövdes det, men att jag faktiskt skulle ha lust att göra det hade jag inte kunnat tro. Och förresten, då jag satt på bussen på väg hem och svettades fick jag en sån härlig missionskänsla. På ett sätt så hör värme, svett och onådda folk ihop litegrann. Iallafall om du har varit på missionsresor till Indien och Thailand. Jag längtar verkligen tills jag ska åka ut och jobba på en missionsbas. På ett sätt så kan man nog säga att jag har nått mitt mål då jag gör det. Det är ju trots allt det som jag vill göra med mitt liv; starta missionsbaser och jobba där tills jag inte behövs längre. Som sagt, helt blandat var det. Helt olika saker har jag hunnit med att göra på bara två dagar.

Nu tänkte jag ha en lugn myskväll här hemma tillsammans med mina vindruvor som jag köpte på vägen hem. Jag tänkte se fler Days-avsnitt ikväll och bara njuta av livet och den lediga kvällen. Fast först ska jag äta middag och kanske läsa en stund eller spela nåt på Neopets där jag fick för mig att logga in igår för första gången på flera månader.


Jag har redan ätit några.

Imorgon blir det förresten en till dejt i stan, den här gången med Annika och då blir det ännu mer glass. Sen ska vi till kyrkan tillsammans. Då har det hunnit gå en hel vecka sen sist och jag kommer åter att bli sådär härligt påmind om varför jag älskar söndagar så himla mycket. ♥

Och just det. En sak till. Jag har gjort om lite i bloggen nu. Det kändes som att det var hög tid för det. Min frågelåda var borta, headern pratade om bibelskola precis som min lilla beskrivning till vänster under en väldigt gammal bild. Headern var något som jag gjorde väldigt snabbt och jag kommer bara att ha den under sommaren och sen funderar jag på att göra en går-ledarskola-nu-och-drömmer-om-att-jobba-på-en-missionsbas-inspirerad header istället. Fast den blir i och för sig kanske inte så avancerad den heller, men den kommer definitivt att bli snygg ändå…

(Dagens Bibelord är 1 Kor 7:23.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback