Bloggnostalgi och ledarskola.

Här sitter jag igen nu med fingrarna springandes över tangentbordet och inser tyst för mig själv hur annorlunda livet faktiskt blir då jag har tillgång till en dator. Men jag är glad att jag har den tillbaka igen. Jag är glad att jag har en möjlighet att skriva här som vanligt igen. Nu önskar jag bara att den här förkylningen som har etsat sig fast i min kropp skulle kunna försvinna helt också, för då skulle livet bli ännu roligare. Fast det gör den säkert snart, och kanske blir vädret bättre också. Kanske kan man ibland få allt som man vill ha. Jag är bara lite ledsen över att jag inte kan få det just nu. Och då pratar jag inte om förkylningar och väder, då pratar jag om något helt annat. Jag pratar om att jag har fått veta att Becks inte kommer nästa vecka tills jag fyller. Jag hade verkligen velat det, och nu inser jag nog mer än tidigare hur mycket jag faktiskt saknar henne. Fast jag får trösta mig själv lite med att det är meningen att hon ska flytta in hos mig sen. Då får jag träffa henne hela tiden. Och jag får säkert en bra födelsedag med "bara" mormor, morfar och djuren. Det hade jag ju trots allt förra året. Så. Nu har jag skrivit av mig lite, nu går jag vidare och nu börjar jag skriva om det som jag hade tänkt att det här inlägget egentligen skulle handla om

Jag hamnade i en del bloggnostalgi tidigare idag. Jag gick tillbaka i bloggen och skummade bl.a. igenom min första bloggmånad, februari 2008, och kunde inte låta bli att tänka på hur mycket som har hänt sen dess. Det har gått ungefär tre och ett halvt år och mitt liv ser helt annorlunda ut idag. Jag hittade även ett intressant inlägg från februari 2009 där jag skrev om framtidsplaner. Jag hade precis fått veta att det skulle komma ett andra år på bibelskolan, en ledarskola, och bestämde mig direkt för att jag ville gå. Förra månaden fick jag ett antagningsbesked skickat till min mail och i augusti börjar jag mitt ledarskoleår. Allt blev inte som jag tänkte mig då jag satt och skrev den gången. T.ex. så blir det mer än två år i Stockholm eftersom det inte finns någon missionsbas att åka ut till just nu. Men jag är på rätt spår. Jag har gått bibelskola, ska börja ledarskola och är på väg mot ett liv där jag helt uppriktigt tror att jag kommer att få leva min dröm som missionär på en missionsbas för onådda folkgrupper någonstans i världen.


Antagningsbeskedet som kom till mailen.

Det börjar bli sent nu, och jag kan inte låta bli att tänka på hur skönt det ska bli att krypa ner i sängen sen och eventuellt läsa en stund innan jag släcker den oranga lampan som jag har bredvid sängen här i byn. Men först ska jag göra lite annat som typ pussa på lite katter och kanske dricka lite cola eller så. :p


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback