Barnslig/seriös.

Idag har varit en lite annorlunda dag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som har varit annorlunda, men jag tror att det kanske kan bero på att jag har varit så barnslig idag. Speciellt på kvällen då jag började känna mig uttråkad. Då gick mormor ut och "rastade" mig och det slutade med en väldigt rolig och fjantig promenad. Några katter följde med och jag och katterna fick busa av oss lite. Och då vi hade kommit in och ätit flingor och mjölk till kvällsmat så spelade jag och mormor Yatzy en stund, och det barnsliga bara fortsatte. Speciellt då jag hittade vårt gamla yatzyblock och läste igenom det. Grejen är att jag brukar sitta och klottra på baksidan av själva protokollbladet, så då man har vänt blad i blocket så klottrar jag på baksidan av bladet innan. Det gamla blocket bestod av klotter från 2004 till 2007 och det var så roligt att kolla igenom det. Och roligare blev det då jag såg grannen gå ut på sin gård i en rosa morgonrock. Jag skrattade så att jag fick tårar i ögonen


En bild från februari i år.

Under dagen var jag lite mer seriös. Jag gjorde mestadels seriösa saker och fick några seriösa idéer för imorgon. Jag läste ut Tystad och tog en långpromenad med mormor på skogsvägen precis här vid vårt hus. Under promenaden såg vi bl.a. hallonbuskar och en groda, och jag kände att det hade varit en bra idé att ha med kameran. Något som jag även kände senare under kvällen då Lukas och Loka började klättra i träd. Men imorgon ska jag och mormor ta en fotopromenad, och så ska vi baka chokladbollar och kanske blir det en liten picknick också.

(Dagens Bibelord är Ps 27:10.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback