Skrivande, och en födelsedag som närmar sig med stormsteg.

Jag skriver och skriver och skriver på boken. Ute skiner solen med sin fulla kraft och återigen kan man njuta av att gå omkring i linne och shorts utan att frysa. Jag njuter. Och jag hoppas att det blir lika strålande vackert väder imorgon. Den 28:e juli. Den dag då jag inte längre kan säga att jag är 22 år. Nu börjar det sjunka in att det faktiskt är min födelsedag imorgon. Igår kändes det helt overkligt, men nån gång måste man ju förstå. Antingen det eller så riskerar man att bli väckt av en chock då en mormor och en morfar kommer inrusande med tårta och sång ungefär vid åtta på morgonen


En bild på mig från Kilskär på min 22-årsdag förra året. ♥

(Dagens Bibelord är 1 Tim 3:16.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback