Vikten av att vara glad på jobbet…

Min söndag visade sig bli helt fantastisk. Jag och Annika åt mjukglass i Kungsträdgården och sen åkte vi till SOS Church och hängde med andra SOS:are och hade vår celebration. Lovsången rockade, Johannes predikade, människor blev frälsta och många av oss fick nya namn precis som Abraham en gång fick. Jag älskar söndagar, och jag måste erkänna att jag tänkte på vägen hem att det nu "bara" var en vecka kvar till nästa gång…

Nu är det en ny vecka med nya saker som händer. Jag började veckan med att vakna och inte alls ha någon lust att gå upp ur sängen, så jag låg kvar där till efter tolv. Jag kände mig inte taggad alls för jobbet, antagligen eftersom det gick så dåligt sist, och tyvärr så påverkade det hela humöret vilket ledde till att det inte gick alltför bra ikväll heller. Det blev lite som en ond cirkel, kan man säga. För på mitt jobb spelar humöret in ganska mycket eftersom vi sitter och ringer till människor. Där funkar det inte riktigt att ha en dålig kväll men ändå göra det man ska, för faktum är att om du lyckas låta överdrivet trevlig och är tillräckligt fokuserad för att göra det bästa av varje samtal så går det helt enkelt mycket bättre än vad det gör annars. Så att sitta och känna sig ofokuserad, otaggad och trött är inte det bästa man kan göra. Det var inte så hela kvällen, men ändå, det påverkade min prestation tillräckligt länge för att jag känner att det inte gick så bra ikväll. Men imorgon ska jag skärpa mig med humöret. Jag får helt enkelt lära mig att kunna bli totalfokuserad och sådär toktrevlig på kort tid oavsett hur det känns innan under dagen. :p


På jobbet hjälper det att le och vara den gladaste människan på planeten!

Det känns lite som att jag får en riktigt fin belöning då min arbetsvecka tar slut vid nio på onsdagkväll, förresten. För då får jag åka till byn nästa morgon. Jag ser fram emot att få krama alla igen. Då det är sommar så är det alltid lite extra kul att vara där, it's kind of like my summerparadise. Och på tal om det så har jag tagit ledigt hela vecka 30, den sista veckan den här månaden, så då ska jag vara där nio dagar i sträck. Jag fyller år då så jag tänkte att det skulle vara kul att vara lite ledig i samband med det. Speciellt eftersom Rebecka eventuellt kommer i några dagar. It would be a blast if she does. För jag saknar min lillbeck.

Fast jag får ju inte glömma att det händer roliga saker imorgon också. Då kommer Williams hit och äter lunch, och hon kanske tar med sig sin gitarr vilket skulle kunna innebära en liten lovsångsstund. Sist jag åt med Williams var igår på McDonald's på väg hem från kyrkan, och då hade vi det så bra så att vi missade bussen och fick sitta där en halvtimme extra. Så jag antar att det är bra att vi inte har nån buss att passa imorgon, haha…

(Dagens Bibelord är Rom 8:15.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback