Be strong in the Lord, and never give up hope. You're gonna do great things, I already know...

Det har hunnit bli måndag igen, och den här gången har jag valt ut ett citat från en lovsång (no surprise there!) som heter Words I Would Say. Det här är en av de låtarna som jag har fastnat för den senaste tiden. Jag älskar budskapet i den och känner att det är något som jag vill dela med mig av till er som Veckans Citat för den här veckan.

Veckans Citat:
Be strong in the Lord, and never give up hope. You're gonna do great things, I already know...

Vår styrka är i Jesus och i honom kan vi göra stora saker. I honom kan vi göra allt det där som vi drömmer om att göra. I honom är ingenting omöjligt för oss. Han är svaret på allt som vi längtar efter och drömmer om.


Sidewalk Prophets - Words I Would Say


Kommentarer
Postat av: Ellinor

http://www.fathersloveletter.com/Swedish/fllpreviewswedish.swfKom du ihåg denna fantastiska :)

2011-06-07 @ 09:12:50
URL: http://omaira.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback