En bra kväll på jobbet och ett tidigt tåg ut till byn…

Igår hade jag en fantastiskt bra kväll på jobbet, helt klart den bästa kvällen hittills. Jag slog mitt tidigare rekord i hur många ordrar jag lyckades få med hästlängder. Allt liksom bara klaffade. Humöret var på topp och kvällen innan, då jag hade haft ont i huvudet och känt mig allmänt seg, var som bortblåst. Jag hoppas och tror att jag kommer att få många fler såna härliga kvällar som igår på jobbet. Då jag åkte hem hade jag en härlig känsla av att jag verkligen trivdes med livet, en sån där allt-är-på-topp-känsla, ni vet.

Imorse vaknade jag tidigt för att ta ett tidigt tåg ut till byn. Trots att jag la mig strax efter halv ett igår (kom hem halv elva och ville duscha, äta korv med bröd och slappna av innan jag la mig) så vaknade jag innan klockan ringde halv sex. Jag var trött, men lyckades ändå vakna före klockan. Oväntat, men lite kul. Det som däremot inte var så oväntat var att jag har varit lite trött från och till idag. Men det var ingenting som inte några tupplurer kunde fixa. Så nu sitter jag här, det är nästan midnatt och jag är någorlunda pigg. Fast jag tänker inte göra samma misstag som sist jag var här och vända på dygnet, så jag lägger mig nog om drygt en timme iallafall.

Det känns bra att vara tillbaka ute i byn igen. Jag har haft en väldigt mysig dag här. Det har regnat i princip hela dagen, men jag har valt att se det positiva i det, som idag var att det var väldigt mysigt att bli bjuden på varm choklad och en ostmacka av morfar medan regnet smattrade mot fönstren. Jag har umgåtts en del med honom idag och hjälpt till lite här hemma. Mormor var på sjukhuset hela dagen idag, hon fick sin första cellgiftsbehandling, så jag och morfar var on our own pretty much the whole day. Sen välkomnade vi henne hem med mat då hon kom, och på kvällen åt vi jordgubbar med grädde och smält choklad.


Regn behöver inte bara vara negativt och tråkigt all the time.

Jag njuter såklart också av att få krama mina små kattskruttisar. Just nu ligger det fyra stycken i sängen, en på soffan bredvid mig, en på en stol på andra sidan rummet, några ute i vardagsrummet utanför mitt rum och en av dem är ute någonstans och jag vet inte om jag borde vara orolig eller inte eftersom ingen har sett henne på jättelänge. Det är Tindrah jag pratar om. Fast mormor och morfar är inte oroliga, och på sommaren kan katterna vara lite mer eller mindre vill-inte-komma-in-utan-bara-vara-ute-och-jaga. Speciellt Tindrah. Så jag hoppas att hon dyker upp snart hon också. Under tiden får jag njuta av de andra katternas sällskap medan jag gör saker som t.ex. läser och äter naturgodis, ser på Doktor Quinn, bloggar eller bara njuter av bylivet. Jag har förresten äntligen läst ut Jag är HERREN din läkare-boken nu, lånat ut den till mormor och ska börja på en annan spännande bok riktigt snart…

(Dagens Bibelord är 1 Joh 2:9.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback