Juni 2011.

Det har hunnit bli juni och det är, som man brukar säga, den första sommarmånaden. Sommaren som de allra flesta ser fram emot har kommit och solen värmer oss mycket mer än vad den gör under de andra årstiderna. Det är nu som det är läge att vara ute i solen och njuta. Men innan jag berättar mer om juni blir det som vanligt en tillbakablick…

• Den första veckan i maj var det, förutom en vanlig skolvecka, fullt med förberedelser inför missionspraktiken. Vi träffades i teamet för att planera och förbereda oss på olika sätt.
• Under helgen som följde åkte jag till byn för att pussa på katterna, men först och främst för att hinna umgås med mormor innan hon skulle operaras veckan efter. Det blev också den enda helgen i byn den månaden.
Missionspraktiken som vi hade i en vecka var intensiv men helt fantastisk. De flesta dagarna hade vi out reach flera gånger om dagen, vi hade en middle east-weekend och resultatet blev att människor i Stockholm blev frälsta, döpta och andedöpta den veckan. Om jag inte minns fel så blev drygt 70 personer frälsta. It was great.
Amerikanarna från bibelskolan i USA som vi hade missionspraktiken tillsammans med stannade kvar några dagar efter praktiken och vi fick ha två lediga dagar tillsammans med dem. Vi shoppade, bowlade, åt, skrattade och hade helt galet roligt tillsammans.
• Jag bestämde mitt i allt att jag ska åka och hälsa på i Pittsburgh nån gång, antagligen nästa år.
Mormor opererades och som jag har förstått det så gick allt bra. Hon måste dock ta det lugnt ett tag framöver och åka på en hel del återbesök till sjukhuset…
• Den näst sista helgen i månaden var det Jesusmanifestationen här i Stockholm, och SOS Church hade en stor out reach på stortorget i gamla stan och sen tågade vi mot Kungsträdgården där vi hade gudstjänst utomhus.
• Jag har också hunnit med vardagssaker som t.ex. vanliga lektioner i skolan, husförsamling, underbara stunder med Gud, glassätande, kramar från fina vänner, bloggande och några lugna dagar här och där.
• Den sista helgen spenderade jag i Södertälje där jag var med Diana. Det blev många filmer och väldigt mycket chips. Helt klart en lyckad helg.
• Rebecka vill fortfarande flytta in, men det har blivit lite uppskjutet.
Sommarkänslorna kommer mer och mer, and I'm lovin' it.• Idag hade vi vår sista riktiga dag i bibelskolan, ikväll blir det avslutningsfest i Rålambshovparken med grillning och imorgon har vi avslutning. It's the end of a great year.
• De första dagarna efter avslutningen kommer jag att spendera i byn
• …och kommer hem igen till den 8:e då jag ska på utbildning på mitt sommarjobb på MySafety där jag hoppas att jag kommer att vara duktig och tjäna mycket pengar i sommar.
• Resten av månaden är mer eller mindre oplanerad. Men jag åker säkert till byn nånting mer, träffar lite vänner, njuter av sommaren, äter glass, har dejter med Gud och hänger i världens bästa kyrka…

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback