Top 10 för vecka 23.

Det känns som att det inte är så mycket som händer på listan just nu. Visserligen har det kommit in fyra nya låtar sen förra veckans lista, men alla de låtarna kommer från samma skiva som jag har lyssnat på mycket de senaste veckorna. Faktum är att alla låtarna är från just den skivan utom Tears of The Saints. Det är en bra skiva och det finns helt klart en anledning till varför 90 % av låtarna på listan kommer från den skivan, men jag börjar ändå känna nu att det nog är dags för lite nytt snart…

Fetstil
betyder att låten är ny på listan och ett plus eller minus efter låten visar hur många placeringar låten eventuellt har gått upp eller ner på listan.

Och just det. En sak till. Jag hittade ingen video med David Frey till Words I Would Say som ligger etta den här veckan, så videon får bli med Sidewalk Prophets istället.
Sidewalk Prophets - Words I Would Say

1. David Frey – Words I Would Say (+ 2)

2. Jennifer Heller – Your Hands

3. Leeland – Tears of The Saints (- 2)

4. Sara Hart – Better Than a Hallelujah (+ 6)

5. Andrew Craig – When Grace Walks In

6. Mark Hall – If We’ve Ever Needed You

7. Nathaniel Rinehart – Something Beautiful (- 2)

8. Francesca Battistelli – Beautiful, Beautiful (+ 1)

9. Matt Redman – Our God

10. Jeremy Camp – The Healing Hand Of God


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback