Top 10 för vecka 24.

Den här veckan är åtta av låtarna på listan nya. Vissa av dem har jag lyssnat på ganska mycket tidigare, och jag tror att nån till och med har varit på listan innan, men några är helt nya. Dock så lyssnade jag inte så mycket på Spotify under just förra veckan (som den här veckans lista baseras på) men det blev tillräckligt mycket för att få ihop en lista iallafall, även om jag känner att jag egentligen inte lyssnade så mycket på vissa av låtarna på listan…

Fetstil
betyder att låten är ny på listan och ett plus eller minus efter låten visar hur många placeringar låten eventuellt har gått upp eller ner på listan.
Patrik Isaksson - Mitt Stockholm

1. Patrik Isaksson – Mitt Stockholm

2. Ed Cash – Follow You

3. Jennifer Heller – Your Hands (- 1)

4. Timothy Palmer - Safe

5. Sara Groves – Hiding Place

6. Patrik Isaksson – Du Får Göra Som Du Vill

7. Josh Fox – Jesus Is King

8. Sarah Dawn Finer – Moving On

9. Ed Cash – You Are For Me

10. Sara Hart – Better Than a Hallelujah (- 6)


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback