Top 10 för vecka 25.

Den här veckan är det några nya låtar som har kommit tillbaka in på listan och några som är helt nya. En kul grej är att nio av låtarna är från samma skiva, så ni kan ju försöka lista ut vilken av dem som är avvikande. :p
___Tyvärr så har jag inte hittat någon video med Safe som ligger etta den här veckan, så vi får klara oss utan det den här gången.

Fetstil
betyder att låten är ny på listan och ett plus eller minus efter låten visar hur många placeringar låten eventuellt har gått upp eller ner på listan.1. Timothy Palmer – Safe (+ 3)

2. Jennifer Heller – Your Hands (+ 1)

3. Ed Cash – Follow You (- 1)

4. David Frey – Words I Would Say

5. Patrik Isaksson – Mitt Stockholm (- 4)

6. Sara Hart – Better Than a Hallelujah (+ 4)

7. Mark Schultz – Love Has Come

8. Matthew West – When I Say I Do

9. Andrew Craig – When Grace Walks In

10. Mark Hall – If We’ve Ever Needed You


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback