Allt liksom bara pausades för en liten stund…

Om vi inte räknar med musiklistan som jag precis la upp så har bloggen haft en oplanerad paus fram tills nu. Om vi nu ska kalla det för en paus. Jag vet inte om jag har sett det på det sättet egentligen, jag har bara inte skrivit den senaste tiden. Faktum är att det inte har varit mycket som har varit sig likt det som jag hade tänkt mig för de senaste nio dagarna. Det är nog på tiden att jag berättar om det nu. Det kanske är dags att jag sakta men säkert slutar stänga ner allt för att det har varit skönt för en stund…

Förra onsdagen började jag på mitt deltidsjobb på mySafety, och jag valde att ha ett schema där jag ska jobba måndag till onsdag. Tiderna är 16:55 till 21:00. Min uppgift är att ringa till människor och erbjuda de en gratis säkerhetsbricka till nycklarna för att marknadsföra företaget. mySafety har nyligen börjat satsa på Norge, så jag får ringa till Norge och lär mig ett extra språk på köpet. Jag trivs där och kände redan på torsdagen då jag tog ett extrapass att jag blir bättre och bättre på det här. Det är måndagar till torsdagar som vi kan jobba, och eftersom jag nog ska börja i en ny husförsamling över sommaren som är på torsdagar så blir det inget jobb för mig då. Jag prioriterar saker som har med kyrkan att göra.

Jag hade tänkt stanna hemma fram till nästa helg, men jag fick ryck och bestämde mig för att åka till byn i fredagsmorse. Jag gick till och med hemifrån före halv åtta på morgonen bara för att jag ville få så mycket tid där som möjligt under helgen. Det började med att mormor lät ledsen i telefonen under veckan, och trots att jag vet att hon kan vara ledsen från och till nu så ville allt i mig hoppa på första bästa tåg och åka till henne. Det kändes bättre efter ett tag, men jag åkte ändå. Jag älskar att vara här och att få krama mormor lite extra och säga att allt kommer att bli bra känns inte helt fel just nu. Operationen gick bra, men hon åker till sjukhuset ofta och ska snart börja med cellgifter i förebyggande syfte och sen ska hon få strålning också. Jag berättade aldrig förut vad som var fel, men då jag skriver om cellgifter så förstår ni säkert att det var cancer. Hon hade bröstcancer.


Bakom det mörka och gråa finns det alltid en sol och jag väljer att tro att allt blir bra.

Helgen här blev bra, dock så har jag fortfarande inte åkt hem. Jag skulle ha åkt i söndags, men började må dåligt och sköt upp det en dag. Tyvärr så blev en dag till flera dagar. Jag kände mig seg i hela kroppen och började känna mig förkyld. Det blev inte så farligt och jag mår mycket bättre nu. Att jag aldrig åkte hem beror på att jag från igår till på söndag inte hade något som jag behövde göra hemma. Jag hade noll planer. Så jag stannade här. Jag njuter av livet här, pussar på katterna, tar promenader med mormor, slappnar av och ser massa Doktor Quinn-avsnitt på YouTube. Jag tänkte stanna till imorgon eller på söndag, så det börjar bli dags att åka tillbaka till the big city soon. Det är dags nu, liksom. Precis som att det är dags att jag slutar stänga ner allt. Jag kände för att bara vara ett tag vilket ledde till att mobilen stängdes av, jag loggade inte in på facebook, bloggade inte och allt liksom bara pausades för en liten stund… Jag tror att jag behövde det. It felt good. Men det känns också bra att skriva igen, även om jag måste erkänna att jag är frestad att fortsätta vara lite off tills jag åker hem. ;p

Men trots att jag ville vara avskild från världen för en kort period så loggade jag av någon anledning in på mailen i måndagskväll innan jag skulle lägga mig. Jag är glad att jag gjorde det för jag hade fått ett mail från världens bästa bibelskola om att jag har kommit in på ledarskolan. Jag har redan läst antagningsmailet flera gånger och påminns om hur jag då jag kom in på bibelskolan lät antagningsbrevet ligga framme på skrivbordet ända tills jag flyttade och började på min drömskola. Och nu fortsätter äventyret med ledarskolan


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback