Något oväntat, ovanligt trött, regn och en regnbåge, jobb och snart byn igen…

Början på den här veckan har varit både intressant, annorlunda, seg, lite rolig och ganska vanlig på samma gång. Jag tänkte berätta lite mer så förstår ni nog vad jag menar…

I måndags då jag stod vid busshållplatsen vid jobbet och väntade på bussen hände något riktigt oväntat. Något som man inte förväntar sig ska hända i verkliga livet. En tjej som precis hade börjat på mitt jobb frågade om jag hette Erica, jag visste inte vem hon var och blev ganska förvånad över att hon visste vad jag hette. Det visade sig att det var Rinth, en tjej som jag träffade på en chatt och började maila med då jag var tolv år. De senaste åren har vi inte pratat så jättemycket, jag har läst hennes blogg ibland och har henne som vän på facebook, men jag hade alltså ingen aning om att hon också skulle börja jobba på mySafety. Hon pluggar i Luleå nu, så jag visste inte ens att hon var i Stockholm över sommaren. Men det var kul att träffa henne efter alla dessa år.

Jag har också varit ovanligt trött de senaste dagarna. Jag har inte lagt mig så sent, som senast blev det typ halv två en natt, men jag brukar lätt orka gå upp till åtminstone tio då jag lägger mig vid den tiden. Men den här veckan har jag gått upp mellan kvart i elva och kvart över tolv. Det är inte likt mig. Men jag piggnar säkert till snart igen. Jag antar att alla har sina tröttperioder lite då och då.

Det har varit ganska mycket regn från och till sen jag kom hem i söndags. Jag tog inte med mig paraplyet till jobbet varken i måndags eller igår. I måndags blev jag blöt på vägen till bussen, men sen blev det bättre. Det regnade bara lite då jag gick hemifrån, men under de minuter som hann gå från där jag bor till busshållplatsen blev det bara värre och värre. Och igår var det fint väder hela vägen till jobbet, men då jag kom in och satt och väntade på att vi skulle börja så ösregnade det och åskade(!). Senare då jag satt och ringde en massa norskar så var det den mest vackraste regnbåge jag nånsin sett utanför fönstret, och då jag skulle hem regnade det inte. Men nu är frågan bara om paraplyet ska få följa med idag eller inte. Jag tvivlar på det och undrar samtidigt hur smart jag egentligen är…


Den var lika vacker som den här, fast med en stad i bakgrunden.

Jag känner att jag börjar komma in i jobbet nu, även om jag känner att jag vill bli bättre än vad jag är nu. Men det blir jag förhoppningsvis ganska snart. Jag har ju trots allt bara jobbat tre pass hittills om vi inte räknar med utbildningen. Vi kan förresten få börja redan 15:00 om vi vill nu, så då blir det sex timmar istället för fyra. Jag tror att jag ska testa att börja 15:00 nån dag och se hur det känns. Annars så kan fyra timmar kännas som en ganska lång tid då man bara sitter stilla och ringer hela tiden, fast å andra sidan blir det ju mer pengar om man börjar tidigare…

Snart ska jag förresten till byn igen. Jag har nästan helt bestämt mig nu för att åka redan imorgon. Jag har inte hört något om husförsamling och vilken jag kan gå i, så det blir det inte den här veckan. Jag skulle kunna ta ett extrapass på jobbet imorgon i och för sig, fast det känns också lockande att åka en dag tidigare till byn och vara där då mormor kommer hem från sin första cellgiftsbehandling. Och jag har sagt nu att jag kanske skulle komma imorgon, så jag gör nog det.


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback