Kanske är jag undermedvetet mer orolig för henne än vad jag erkänner för mig själv.

Nu har jag lyckats bli sådär galet trött igen. Förhoppningsvis så har det gått över tills imorgon. Fast missförstå mig inte, jag är inte trött just nu, men jag är trött på morgonen och sover himlans länge. Jag gick upp efter elva idag. Jag får helt enkelt få igång diciplinen igen och inte lata upp mig för mycket bara för att jag jobbar kvällspass och inte måste gå upp i ottan längre. Jag får börja "träna" upp mig igen imorgon, vilket passar utmärkt eftersom jag ändå ska till kontoret i kyrkan och jobba i några timmar, och jag funderar på om jag ska satsa på att vara där till åtta-nio och sen åka hem innan jobbet. Annars hade jag tänkt komma vid elva, stanna där till två och äta lunch och sen börja jobba klockan tre om det går. Fast gör jag det så blir det en väldigt fullspäckad dag. Men vi får se hur jag gör.


Dags att bestämma sig snart

De knäppa drömmarna fortsätter, förresten. Jag som inte brukar komma ihåg vad jag drömmer gör det nu lite då och då. Fast inatt var det inte en rolig dröm överhuvudtaget. Jag drömde att jag försökte ta mig till mormor i byn, men det gick inte eftersom jag hade somnat på bussen och sen var tvungen att åka tillbaka och då hade jag missat den sista pendeln. På nåt sätt hamnade jag i en taxi, men det var inte förrän på morgonen och då ringde mamma som jag inte har pratat med på en halv evighet och sa att mormor hade dött. Kanske är jag undermedvetet mer orolig för henne än vad jag erkänner för mig själv, jag vet inte. Men det jag vet är att det bara är en dröm och att jag inte låter sånt get to me. Så nu ska jag fortsätta le, fixa lite pasta och köttbullar till en tidig middag, fortsätta prisa Jesus, se ett avsnitt av Doktor Quinn som jag laddade på YouTube igår men aldrig hann se eftersom jag somnade ifrån allt och på väg till jobbet tänker jag ringa mormor och berätta för henne hur mycket jag älskar henne

(Dagens Bibelord är Matt 10:22.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback