There is nothing like the gospel!!

På jobbet går det upp och ner. Ena dagen går det strålande bra och nästa dag inte riktigt lika bra, fast det beror ju såklart på vad man jämför med också. Om jag jämför med hur många ordrar jag har fått iväg i genomsnitt de kvällar då jag har jobbat så går det ganska bra, och om jag jämför med mitt rekord så går det ganska dåligt nu. Fast det kanske är genomsnittet jag borde tänka på, och det kommer ju antagligen att förbättras ju längre jag jobbar där. Vår teamledare sa iallafall idag att hon tyckte att mina samtal lät bra, så jag borde vara nöjd.

En kul grej är förresten att jag brukar sitta och rita lite från och till medan jag väntar på att norskarna ska svara i telefonen, och idag fick jag för mig att skriva there is nothing like the gospel i ett kors. Först tänkte jag inte så mycket på det, utan orden liksom bara poppade upp i huvudet. Men nu har jag kommit på att Johannes Amritzer, min grymma pastor, sa just de orden på en festival en gång och jag såg ett videoklipp med det. Det var så mäktigt. Så starkt. Och tydligen så fastnade detFörutom att jobba så har jag hunnit hjälpa till lite på kontoret i kyrkan. Det är dags att förbereda för bibelskolestarten i augusti nu, och det vill jag självklart vara en del av. Idag fixade jag med antagningsbeskeden, och eftersom Emmeli var tvungen att gå innan mig så slutade det med att jag var helt ensam i kyrkan. En lite annorlunda känsla då det alltid är liv och rörelse där annars. ;p

Jag har förresten drömt nåt konstigt igen. Jag tänkte åka tidigt till kontoret, men fick sen ett sms av Emmeli om att hon inte skulle komma förrän tio, så trots att jag hade inbillat mig att jag nog var pigg så la jag mig igen och somnade om. Då drömde jag att jag försov mig och vaknade halv tre på eftermiddagen. Jag kan säga att det hade varit fett pinsamt om det hade varit sant

Imorgonkväll är det dags för jobb igen, och jag hoppas att jag är på samma strålande humör som idag för då blir allt så roligt och det är inte ens en ansträngning att sitta i telefonen och låta trevlig i fyra timmar. Fast innan jag ska åka till mySafetys kontor på Gärdet så ska jag äta en sen lunch/tidig middag med Jasmin som jag träffade på tunnelbanan under missionspraktiken. Eller åtminstone så tror jag att jag ska det. Väntar på svar om vilken tid som passar för henne.

Och just det. En sak till. Dagens ord är lemmeltåg. Jag tänker inte förklara det mer än att min humor är lite knäpp ibland och att Marie och Nour från jobbet vet precis vad jag pratar om, speciellt Marie.

(Dagens Bibelord är Ps 139:5.)

Kommentarer
Postat av: Fredrik Lax

Hej Erica

Nu är jag här de gick bra. Till slut.

Vilken fin blogg du har. Har försökt göra olika bloggar men så här duktig är jag inte.

Men tråkit att man inte fick gå i sammma bibelskole klass med dig. Kan behöva någon sparkar mig i rumpan i bland för att få fart på latmasken. Nä, de är nog lugnt, Studera ordet är jag bra på de är väll missionsbiten som är sämre då. Undrar vad du kan när du är färdig. Men helt färdig blir man aldrig, Är Teologi något som ev skulle locka i framtiden. eller någon master eller kandidat examen. LO har massa sådana utbildningar om de skulle locka.

2011-06-30 @ 21:33:41

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback