Det funkar inte att jag kommer till byn den här veckan.

Det blev ingen mat med Jasmin idag eftersom hon skulle jobba extra, så vi får ta det en annan dag istället. Faktum är att det inte var det enda som inte gick helt enligt planerna idag. Då jag skulle gå till jobbet såg jag att mormor hade ringt flera gånger, så jag ringde upp henne och då fick jag veta att det inte funkar att jag kommer den här veckan eftersom hon ska ta prover på fredag och dagarna innan och efter är det hög infektionsrisk eller nåt sånt. Att jag övertygade henne om att jag inte är det minsta lilla sjuk hjälpte inte eftersom jag ändå kan bära med mig baciller och så eftersom jag är så mycket runt andra människor på t.ex. tunnelbanan och på jobbet. Först mådde jag jättedåligt över detta eftersom jag hade sett fram emot att åka och vill passa på att umgås mycket med mormor nu i sommar då jag har tid. Jag vill finnas där för henne, och att få höra saker om infektionsrisker gjorde att jag började känna mig lite orolig över allt det här med att hon haft cancer. Tyvärr så kändes allt så dåligt så att jag blev totalt otaggad för jobbet, men jag sms:ade en av pastorerna och hon bad för mig så med all sannolikhet så var det därför allt vände sen och jag fick en bra kväll på jobbet. Vi hade tävling som vanligt och den grupp som fick flest ordrar vann, så jag fick med mig klubbor och kexchoklad hem ikväll. Jag känner nu också att det faktiskt är okej att vara hemma den här helgen då jag får träffa mormor (och dem andra i byn!) nästa vecka iallafall. Så planerna för helgen är helt ändrade, och det enda jag är helt säker på hittills är att jag ska ta ett extrapass på jobbet imorgon och sen hänga i kyrkan på söndag.


En gammal bild på mig och mormor. ♥

Annars så kan jag erkänna att det blev sent imorse igen. Jag har kommit in i den där sommarlovskänslan där man sover lite för mycket på morgonen då man kan det. Jag borde göra något åt det eftersom jag egentligen inte gillar att ligga och sova till elva-tolv… ;p

(Dagens Bibelord är 2 Tim 3:16-17.)

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback