When my world is shaking, heaven stands.

Nu har en ny vecka påbörjats. Allt negativt från förra veckan kan vi gå vidare från och allt positivt kan vi komma ihåg och fortsätta le åt. Vi kan också tänka lite extra på vad jag citerar från Your Hands med JJ Heller den här veckan

Veckans Citat: When my world is shaking, heaven stands.

Då vi känner att allt runt omkring oss skakar och vi inte vet var vi ska vända oss, då måste vi komma ihåg att himlen står fast. Den skakar inte. Gud står fast i sina löften till oss och vi kan lita på att han aldrig kommer att låta oss falla. Aldrig någonsin.


JJ Heller - Your Hands


Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback