Idag är det tio år sen jag blev kristen!

Livet fortsätter att vara riktigt intensivt under en liten period till och snart ska jag iväg till sjukhuset för ännu ett pass på praktiken. Jag har kul där och ska skriva lite mer om praktiken nån dag snart. Jag lovar. Inte nu dock. För nu tar jag en kort paus i hemtentaskrivandet för att lyfta fram att idag är en väldigt speciell dag för mig. Den 13:e december har de senaste tio åren varit min andliga födelsedag. Kvällen den 13:e december 2003, för tio år sen, blev jag kristen.
 
 
Livet med Jesus har förändrat mitt liv på så många sätt och då jag ser tillbaka på de senaste tio åren är jag så väldigt tacksam för allt som Gud har gjort i mitt liv. Han har helat mig, upprättat mig, gett mig styrka på så många olika sätt och gett mig en frid som jag innan inte visste fanns.
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Ha en mysig lucia o helg Erica..

2013-12-13 @ 12:15:09
URL: http://mylifeismyeverything.blogg.se
Postat av: Mary

Grattis!jag är också troende, jag tycker att världen är för perfekt för att inte ha någon skapare:-)

2013-12-13 @ 18:49:56
URL: http://banshee.devote.se
Postat av: ellenlundis

Åh va roligt att de var 10 år sen du tog emot Jesus. Jag var bara ett barn när jag gjorde det :D Har ingen minne av det. Men jag döpte mej 29 juni 2002. Det minns jag lite grann.
svar : Jag har lagt till dej på fb och du har accepterat min förfrågan. Heter Ellen Lundberg där. Hoppas att det är okej att vi är vänner där. :)

2013-12-14 @ 12:44:23
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Linda

intressant :D

2013-12-14 @ 13:31:58
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: sussi

även om ja är en dag sen så grattis
på 10 års dagen =)

2013-12-14 @ 18:09:34
URL: http://siouxzie.blogg.se
Postat av: Jessica

grattis till 10 år! :D

2013-12-14 @ 18:40:07
URL: http://lifeofjk.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback