Power Thoughts Devotional med Joyce Meyer.

För drygt en månad sen såg jag att Joyce Meyer har gett ut en ny bok. En sån med devotionals där man läser en varje dag i ett år. Temat på den nya är Power Thoughts. Efter att ha sett undervisning om just power thoughts i hennes tv-program som man kan se på hemsidan kände jag direkt att det här var en bok som jag ville ha. Det handlar helt enkelt om att få ett bibelord, en kort undervisning och sen en power thought varje dag. Man lär sig att tänka rätt och inte vara negativ. En power thought är något som man tänker medvetet, gärna talar ut högt och som man låter bli en del av en själv och hur man tänker. Några power thoughts som togs upp i avsnitten jag såg som handlade om det här är:
 
- I can do whatever I need to do in life through Christ who strengthens me.
- I trust God completly. There is no need to worry.
- I will not live in fear.
 
 
Om du också vill läsa den här boken under nästa år kan du beställa den här. Så vitt jag vet finns den bara på engelska än så länge och bor du i Sverige skickas den från England. Det är gratis frakt och för mig tog det bara en vecka innan den kom fram. Så om du beställer den nu så hinner du definitivt få den innan det nya året börjar.
 

Kommentarer
Postat av: Olivia Magnusson

så mysigt att läsa :D

sv: jaa :D
kramis♥

2013-12-08 @ 15:14:07
URL: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback