Det är roligt på sjukhuset, men jag har varit väldigt trött och sliten.

De senaste dagarna har det nästan varit lite pensionärsvarning på mig. Jag har varit så väldigt trött och sliten efter praktiken. Det har varit tidigare mornar än vanligt och mycket nytt hela tiden. Faktum är att jag inte ens kan komma ihåg när jag var så här trött senast. Då jag kom hem i torsdags sov jag i över en timme efter att knappt ha orkat hålla mig vaken på vägen hem och i fredags skulle jag ha myskväll med Helena och efter drygt halva Matrix var jag i drömmarnas värld. Vi började tidigt för att jag skulle orka, men det hjälpte liksom inte då min kropp vid åtta känner det som att det är mitt i natten. Men den delen av kvällen som jag höll mig vaken under var väldigt mysig. Vi åt god mat och en tårta som vi hade köpt. Igår fortsatte slöandet för min del och jag skippade en fest i kyrkan på kvällen eftersom det inte kändes roligt med tanke på hur trött jag var. Jag somnade till och med i en saccosäck av alla ställen och vaknade av ett sms…
 
Fredagens middag.
 
Men trots att jag har känt mig sliten, vilket kanske även kan bero på att förkylningen inte är helt borta än och att förra helgens jobbiga händelser fortfarande tar energi och att jag inte vet hur jag ska hantera allt det, så har jag haft väldigt roligt de tre arbetspass som jag har varit på sjukhuset hittills. Jag lär mig nya saker hela tiden. Det är allt från hur man dokumenterar i en journal till hur det praktiskt går till då sjuksköterskan delar ut mediciner på morgonen. Jag har fått vara med på så mycket redan och har provat på att till exempel ta blodprov. Nu har jag 17 pass kvar innan praktiken är slut och jag ser fram emot att få komma in ännu mer i det här. Jag känner numera igen en del av patienterna som jag har varit inne hos flera gånger och det är också väldigt kul. Jag trivs på min praktikplats som är en geriatrisk avdelning dit patienter med höftfrakturer kommer före och efter operation.
 

Kommentarer
Postat av: Agnes

Ser riktigt gott ut! :)

Kolla gärna in min klänning som jag har sytt! :)

2013-02-17 @ 14:20:09
URL: http://beyondthehorizons.blogg.se/
Postat av: Elin

Första hälften ska vara precis tvärtemot dina önskemål. Är han kristen vänder jag på klacken när han satt punkt på den meningen. Aldrig i livet att jag beblandar mig med kyrkan, oavsett vilken, igen. Men resten stämmer rätt bra; omtänksam, mörkt hår, gärna lång, ha lätt för att skratta och tycka det är kul att resa och uppleva nya saker.

17 pass, uppdelat på hur många dagar?
kramar

2013-02-17 @ 14:21:44
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: basebollivet.blogg.se

vad gott det ser ut. och skönt att jag inte är den enda som är "pensionär" just nu. och jag gör inget men jag är trött ändå!

2013-02-17 @ 14:27:02
URL: http://basebollivet.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack! Kul att de gått bra på praktiken, ta hand om dig!

2013-02-17 @ 17:08:43
URL: http://overenskommelsen.blogg.se
Postat av: S I L V E R S T J E R N A

Sv; haha ja eller hur! ;D

2013-02-17 @ 18:38:01
URL: http://silverstjerna.blogg.se/
Postat av: Evelina

Det var lite pensionärsvarning (och småbarnsvarning!) för mig och mina vänner i helgen ;D Allt står i det senaste inlägget på min blogg. Haha! Smarrigt det där såg ut förresten!

2013-02-17 @ 18:53:57
URL: http://evvvelina.blogg.se
Postat av: Pernilla

Vad roligt, var också på en sådan avdelning när jag läste till undersköterska. Jag tyckte det var jätte roligt och lärorikt :)

Hoppas du känner dig lite piggare snart, kram.

2013-02-17 @ 18:55:14
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Nelly

Jobbigt att vara så trött :/ Minns att jag också var väldigt trött den första veckan på praktikerna på hemtjänsten och kirurgavdelningen men sen så kom jag in i rutinerna - hoppas det blir så för dej också :)
Men kul att du gillar praktiken ^^

2013-02-17 @ 19:21:22
URL: http://justanothermortal.blogg.se/
Postat av: Vivi

Nya rutiner, nytt år, förkylning och ärligt talat februari tar mycket energi. Det är bara bra att lyssna på sin kropp och försöka ta det lugnt ibland. :)

2013-02-17 @ 19:27:52
URL: http://www.missviviv.se
Postat av: Emilia

Vad bra att du trivs på din praktikplats! :)

2013-02-17 @ 20:39:23
URL: http://miadiana.blogg.se
Postat av: chris

hoppas du blir piggare snart!

2013-02-17 @ 23:23:24
URL: http://chriisss.blogg.se
Postat av: Dragana

Det är verkligen jobbigt när man känner sig så sliten och icke fungerande, och de tidiga morgnar på sjukhuset är svåra att vänja sig vid. :S

Jag har också praktiserat på en geriatrik avdelning, fast min var för äldre personer vars hemsjukvård inte fungerar som det ska och som behöver planering för hur de ska ha det hemma. Jätte roligt!

2013-02-18 @ 01:20:08
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: inthearena.blogg.se

välkommen till arbetslivet.
nämen ibland kan man spänna sig när man ska göra något nytt och sen när man gjort de så släpper allt och man blir trött :)

2013-02-18 @ 08:42:37
URL: http://inthearena.blogg.se/
Postat av: Fredrik Lax

Hoppas du är stark nog att ta dig igenom dessa pass. Men fortsätter vara ett ljus på din praktik plats. Du ska vara ett Ljus som lyser upp vägen för dina koleger och dina kunder och vänner.
Hoppas du orkar bli stark i Jesu namn Amen.
Kram

2013-02-18 @ 13:38:25
Postat av: Sarah

Va jobbigt o va så himla trött :/ Hoppas de går över snart :)

2013-02-18 @ 15:44:49
URL: http://CheerSarah.devote.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback