Boktips: You can begin again, av Joyce Meyer.

För några dagar sedan läste jag ut en bok som jag tycker var väldigt bra. Den heter You can begin again och är skriven av Joyce Meyer. Hon är en kristen bibellärare som driver en egen organisation, Joyce Meyer Ministries, med målet att nå ut med budskapet om Jesus till världen och även undervisa kristna utifrån Bibeln. För att nå sitt mål håller hon bland annat konferenser runt om i världen, har sina egna tv- och radioprogram samt skriver böcker. På hennes hemsida kan du läsa mer om vad hon pysslar med och även se hennes egna tv-program Enjoying Everyday Life online helt gratis.
 
Den här boken är en av hennes senaste böcker och den kom ut i april i år. Den handlar kort sagt om att vi alla kan få en nystart i livet. Oavsett vem vi är, var vi är och vad vi har gått igenom så är det aldrig försent att börja om. Joyce tar upp att detta är ett av Bibelns huvudbudskap och ger flera exempel från Bibeln på människor som har fått en nystart på något sätt. Förutom bibliska exempel får vi även läsa kortare inspirerande historier om människor från vår egen tid som har fått en nystart i livet. Och förutom exempel får vi även veta hur vi praktiskt ska gå till väga för att kunna börja om på nytt.
 
Det är en bok som har inspirerat mig massor. Jag har alltid gillat själva konceptet med att få en ny början, ända sen jag var liten har det varit något som lockat mig. Delvis för att jag hade en väldigt jobbig uppväxt så var tanken på att få börja om helt fantastisk för mig, men på många sätt också ouppnåelig. Sedan den tiden har jag fått många nystarter inom flera olika områden och jag vet att det alltid finns en ny början hos Jesus. Den här boken tar upp just det på ett så bra och enkelt sätt, och den finns mycket att lära sig. En fantastisk bok, helt enkelt.
 
Om du är intresserad av att köpa den här boken kan du göra det här.
 

Kommentarer
Postat av: sussi

stämmer verkligen att de
aldrig är för sent att börja om =)

2014-06-28 @ 15:54:42
URL: http://siouxzie.vimeddjur.se
Postat av: Malin

Sv: Okej, ja visst är de kul med nya musiktips. :)
Vad gillar du för musik då?

Kul med boktips! :)

Svar: Lyssnar ganska mycket på kristen musik, gärna åt det lite rockigare hållet men även mycket annat. Lyssnar på annat än kristen musik också och då brukar det variera ganska mycket, men kan i princip fastna för det mesta utom hårdrock, metal, opera och vissa såna genrer. Gillar mest låtar på engelska. :-)
Erica

2014-06-28 @ 16:09:21
URL: http://frozenvanilla.blogg.se/
Postat av: Boel

Att läsa är så himla underbart <3

Sv: Ja, den är bra :) Lyssna mer på Ed, han har många bra låtar :) Eller som tycker är bra iallafall haha ;)

2014-06-28 @ 17:43:09
URL: http://bowelz.blogg.se
Postat av: Linda

intressant bok

2014-06-28 @ 22:38:58
URL: http://www.nattstad.se/Lindalinnros
Postat av: Catrine

Sv: ja har faktiskt inte en aning, men tror han kör inredningprogram mest :)

den boken måste jag läsa, konceptet att kunna börja om från början är väldigt inspirerande, undra om den går att låna på bibblan tro, det ska jag kolla upp iaf :)

2014-06-29 @ 08:18:06
URL: http://catrinelouise.blogg.se
Postat av: Tea

Åh vilket bra tips!! :D

SV: Jaa visst är Spotify bara för grymt!! :D Och I see fire är verkligen riktigt bra, man blir så avslappnad av den! :)
kram på dig! <3

2014-06-29 @ 09:12:39
URL: http://teajohnsson.blogg.se
Postat av: Annika

Jag gillar inspirerande böcker som får en att tänka till lite extra!

2014-07-01 @ 08:50:59
URL: http://bringblingtoeverything.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback