Gumby.

Min roomie berättade lite för mig om Gumby i söndags. Gumby är en söt liten figur från ett amerikanskt animerat barnprogram. Han är väldigt böjbar och oavsett vad som händer med honom så har han ett leende på läpparna och hamnar alltid på benen igen på ett eller annat sätt. Han kan vara en bild på att oavsett om något inte blir precis som vi hade tänkt oss, om planer ändras eller vad som nu händer så går det oftast ändå att studsa tillbaka på benen och vara positiv med ett leende på läpparna. Jag gillar den historien. Jag gillar tanken med att försöka vara lite som Gumby och acceptera förändringar och inte klaga när allt inte blir precis som jag hade tänkt mig.
 
 

Kommentarer
Postat av: Gubben

Det vore bra att vara som Grumby gällande förändringar samt att alltid komma på benen, Fst vad du då en gammal "gnällig gubbe" som undertecknad göra om han plötsligt gillade allt? :-))

2015-05-01 @ 05:17:06
URL: http://mhats.blog.se
Postat av: Marran

Vilken söt liten filur! Jag tycker det verkar vara en väldigt sund inställning han har den där Gumby.

2015-05-01 @ 14:49:55
URL: http://www.marilens.blogg.se
Postat av: Karin

Nej men, en sådan har jag ju! Trodde bara att det var en kul grej, vad roligt att den finns på riktigt!:)

2015-05-02 @ 20:51:40
URL: http://forevermore.blogg.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback