I am worth it. ♥

Jag gjorde ett litet kollage med citat och lite peppande tankar när jag kände mig deppig över lite grejer under förra helgen. Det är ett väldigt enkelt kollage, och jag hoppas att jag genom att ha positiva tankar och meditera över dem kan låta bli att grubbla över negativa tankar och må dåligt. Just nu, när det här inlägget publiceras, börjar veckans sista praktikpass för mig och det är på grund av lite saker på praktiken som jag kände att så mycket var skit, piss och bajs under förra helgen. Så jag hoppas att idag blir ett bättre avslut på en praktikvecka och att jag kommer hem på bra humör ikväll. Men det lär vi märka då, för om jag inte är alldeles för toktrött så dyker det upp ett vardagsinlägg då.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sanne-Madeleine Håkansson

bra inspoo :D

2015-05-08 @ 13:17:10
URL: http://sampa.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback