April 2016

Det blir ljusare och ljusare ute och det känns bra att konstatera att april är här och att det inte är ett skämt trots att man kan undra när tiden bara lyckas rusa förbi ibland. Hur som helst så blir det, precis som vanligt, en månadsupdate…
 
Detta hände i mars:
Även denna månad började jag med att vara sjuk; den här gången slog jag dock på stort och körde med vattkoppor i två veckor och läkarintyg och allt vad det var. Det var inte de bästa två veckorna i mitt liv, om vi säger så.
• När jag kom tillbaka till jobbet var inskolningen slut och det var dags att börja gå själv. Det har varit nervöst, lite skönt och läskigt på samma gång. Men patienterna har överlevt och jag verkar inte ha gjort bort mig alltför mycket, så det här ska väl bli bra det med, heh.
• Min morfar fyllde 88 år, och det firade jag med att skicka blombud till honom.
• Jag blev erbjuden en tillfällig lägenhet genom jobbet som jag tackade ja till, så flytten blev visst ännu tidigare än vad jag hade tänkt. Men det är jag bara glad för.
Över påsken var jag långledig i fyra dagar och försökte att njuta så kungligt som möjligt över det.
• Vardagsmässigt har saker varit upp och ner, fast lite så brukar det väl vara mer eller mindre för mig. På många sätt har detta varit en jobbig månad med en lite längre svacka, men jag har överlevt även detta och står fortfarande på benen. Och mitt i allt så har jag hunnit med att läsa, se serier och bara få tid för mig själv för att liksom orka fungera.
 
Mormor och morfars katt Sessan bjuder på månadens kattbild denna gång.
 
Detta händer i april:
• I början av månaden, idag närmare bestämt, flyttar jag och slipper nu att vara inneboende.
• Jag kommer att jobba som vanligt och jag vågar nog hoppas på att jag kommer in ännu mer i att vara sjuksköterska och att gå själv och ha egna patienter med eget ansvar. Det är ju trots allt ganska så roligt.
• Annars så är det nog egentligen inte något speciellt som händer, utan det kommer nog mest att bli att komma in i min nya vardag med egen lägenhet och att fortsätta försöka göra mitt bästa på jobbet och emellan allt detta ha lite vanlig hederlig ledighet med saker som jag tycker om.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till

2016-04-02 @ 21:55:34
Postat av: Denise

Åh fy vad jobbigt med vattkoppor! :/

2016-04-03 @ 11:13:51
URL: http://flingans.nu
Postat av: Cecilia

Härlig bild på fin kisse! ;)

2016-04-03 @ 18:45:59
URL: http://www.ceciliajohansson.nu

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback