Before I Disappear

Before I Disappear är ett amerikanskt drama från 2014 med bl.a. Shawn Christensen, Fatima Ptacek och Emmy Rossum i rollerna.
 
Richie är på väg att ge upp. Han orkar inte längre. Han har skurit sig i handleden, ligger hemma i sitt badkar och väntar på att livet ska rinna ifrån honom när telefonen ringer. Det är hans syster, Maggie, som han inte har haft någon kontakt med på flera år och som nu ber honom om hjälp med att hämta hennes dotter i skolan…
 
Jag tycker att den här filmen är ganska bra. Den är lite tung att se på stundtals och kommer kanske inte att gå till historien som den bästa filmen jag sett, men den handlar också om hopp och om att orka lite till och det tilltalar mig väldigt mycket just nu. Så länge du fortfarande andas är det inte försent för en förändring.
 
Betyg: 6/10
 
 

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Har faktiskt inte hört om den förut :)

2016-04-17 @ 09:28:25
URL: http://vanessaandersson.se
Postat av: Elsa

Har varit nyfiken på denna film väldigt länge men var lite rädd att den skulle bli för deprimerande och därför har jag inte sett den ännu...

2016-04-18 @ 07:03:50
URL: http://www.gillafilm.se

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback