Don't wait until you've reached your goal to be proud of yourself. Be proud of every step you take toward reaching that goal.

Den här veckan har jag valt ut ett citat som jag fastnade för en tid tillbaka. Om jag kommer ihåg rätt så var det något som jag såg på Instagram eller facebook, det brukar oftast vara så. Tyvärr skrev jag dock aldrig ner det.
 
Veckans Citat: Don't wait until you've reached your goal to be proud of yourself. Be proud of every step you take toward reaching that goal.
 
Det här citatet är så inspirerande för mig då jag är en person som har väldigt höga krav på mig själv när det gäller många saker. Ofta kan jag vara lite av en perfektionist, och ibland är det nästan lite så att jag känner att om jag inte kan göra något riktigt tokbra så är det till och med dåligt. När det gäller mig själv och saker som jag gör har jag lätt att vara negativ och hård mot mig själv. Detta är något som jag behöver jobba på, och ett delmål (kanske vi kan kalla det) för att komma dit är att varje dag skriva ner något positivt som jag har varit med om. Det är en läxa som jag fick från min terapeut, men jag funderar starkt på att fortsätta med det ett tag till och inte bara de två veckor som läxan varar. Det känns som en bra grej. Vi behöver liksom inte vänta tills vi har uppnått ett mål för att få vara stolta över oss själva, istället kan vi vara stolta över varje steg vi tar för att uppnå målet. Vi kan vara lite snällare mot oss själva, helt enkelt. För det finns så mycket bra som vi gör eller bidrar till som vi kanske inte ens ser bara för att vi fokuserar på det som vi kunde ha gjort bättre. Ett exempel från när jag gick i bibelskolan är till exempel att jag inte fick det högsta betyget på ett prov och blev jätteledsen. Det jag såg var ett misslyckande, men det jag inte tänkte så mycket på då var att jag var en av de få som överhuvudtaget klarade provet som hade uppfattats som väldigt svårt. Jag klarade provet och ett steg mot målet att lära mig mer om Gud och Bibeln blev uppnått. So I think you get my point with this…
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: Ellen Gräntz

Så fint citat, behövde läsa det nu.

2016-04-04 @ 19:12:43
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Japp den där perfektionisten finns hoa mej med. Super bra inlägg tjejen. Hur mår du? Länge sedan du svarade på mina inlägg. Kram

Svar: Tack, och förlåt! Jag har inte riktigt orkat med bloggen på samma sätt som tidigare. Är lite ur fas, typ. Men jag mår väl... ja, helt okej i alla fall. :) Hoppas att du mår bra! Kram! <3
Erica

2016-04-06 @ 22:02:42
URL: http://pollysvensson.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback