Give up, give in or give it all you've got!

Den här veckan har jag valt ut ett citat som jag har tänkt på lite från och till i flera veckor nu, och den här veckan känns det som att det passar som foten i skon att ha som Veckans Citat.
 
Veckans Citat: Give up, give in or give it all you've got!
 
Någon sa till mig förra veckan att jag behövde bestämma mig för vad jag vill. För jag vill satsa på. Jag har velat så mycket fram och tillbaka. Det har liksom varit som att jag säger att jag vill en sak, inte riktigt vågar och sen börjar dra åt ett annat håll som egentligen är destruktivt bara för att det ibland är så lockande när det känns som om allt faller. Typ så. Så nu har jag mer eller mindre fått i uppgift att ta ett beslut en gång för alla till på onsdag, och då tänkte jag på det här citatet. Ska jag ge upp allt som jag sa att jag ville kämpa för, ska jag ge in för all smärta och låta den långsamt dränka mig i sitt djup för att det kan tyckas vara det enklaste alternativet, eller ska jag ge allt jag har för att få det liv som jag egentligen vill leva. Det kan tyckas vara ett lätt beslut att ta, och jag kan egentligen inte tänka mig att jag skulle välja något annat än att kämpa. Men samtidigt är det inte bara svart eller vitt, och jag är rädd. Fast jag skulle ju kämpa det här året. Jag har försökt så länge. Jag halkade in på några gamla blogginlägg från för fem år sen förra veckan och där skrev jag hur jag skulle kämpa för en förändring och jag var liksom på rätt väg. Fast det sket sig. Jag mådde inte tillräckligt bra för att ta mig ur det då, och nu är det faktiskt värre. Mycket värre. Fast nu får jag å andra sidan hjälp, så då ska jag väl inte kasta bort allt…
 
Så mitt Veckans Citat-inlägg råkade förvandlas till något typ av terapi-inlägg den här veckan. Sorry about that ni som är ute efter just själva inspirationen i de här inläggen. Jag tror att vi alla har någon situation där vi kan ta till oss detta, och det gäller bara att bestämma sig. Vill jag ge upp och ge in eller vill jag kämpa och ge allt jag har för att nå mitt mål? Vad kämpar ni för!?
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: Gubben Mhats. Blogg

Tycker nog att man ska kämpa mot ett mål. Sedan når man kanske inte fram till målet. Då har gjort sitt bästa. Sedan kommer målen man sätter upp ändras under sin vandring genom live.

2016-04-11 @ 21:18:31
URL: http://mhats.blogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Helt rätt. Jag fattar vad du menar. Jag tror på dig. Kram

2016-04-13 @ 09:14:46
URL: http://pollysvensson.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback