Heart of the Country

Heart of the Country är ett amerikanskt romantiskt drama från 2013 med bl.a. Jana Kramer, Gerald McRaney, Randy Wayne och Shaun Sipos i rollerna.
 
Faith har inte varit hemma på flera år sedan hon flyttade till New York. När hennes man hamnar i fängelse för bedrägeri och deras konton blir låsta förändras dock allt. När Faith inte vet var hon ska ta vägen åker hon tillbaka hem till landet i North Carolina där hennes pappa och syster fortfarande bor. På många sätt blir hon lite som den förlorade sonen, eller i det här fallet; dottern, som kommer hem igen…
 
Jag tycker att det här är en fin film som visar hur stark kärleken i en familj kan vara, och då både mellan en förälder och ett barn och mellan en fru och hennes man. När det finns kärlek är allt möjligt.
 
Betyg: 7/10
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: ExklusivaMoi

Vilken vacker historia i filmen =)... så man vill ta och titta närmare på! Ska jag nog göra faktiskt *S*...

2016-04-09 @ 20:50:40
URL: http://exklusivamoi.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback