If you prayed about it, don't worry about it.

Den här veckan har jag valt ut ett citat som jag såg på facebook där en av mina vänner där hade lagt upp det i en kristen grupp som han har startat.
 
Veckans Citat: If you prayed about it, don't worry about it.
 
Att sluta oroa sig för saker kan vara lättare sagt än gjort. Men en tumregel är att när vi oroar oss över något, vad det än kan vara, så ber vi och överlämnar det till Gud. Gud är större än vilka problem vi än kan tänkas ha. Gud är större än allt. Försök att se på det så här; om du har pratat med universums skapare om något som du är orolig över och fått möjligheten att överlämna det till honom, hur onödigt är det inte då att fortsätta oroa sig!?
 
 

Kommentarer
Postat av: Polly Svensson

Klockrent skrivet. As bra faktiskt. Kram

2016-04-26 @ 11:25:21
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Liene Svärd

Så sant, om man ber för något behöver man inte oroa sig mer. Svårt men möjligt. Genom Guds kraft :) och han ger oss den frid vi behöver.

2016-04-26 @ 17:12:55
URL: http://piggigen.blogg.se/
Postat av: Liene Svärd

Jo tänkte fråga hur det är med dig annars? vill du ses nån dag? har tänkt på dig rätt intensivt senaste tiden nu.

Svar: Det är inte så bra. Det är mycket som har hänt sen sist vi pratade, och sen sist jag bloggade med för den delen. Orkar inte ta det här just nu, men kan berätta nån annan gång. Vet inte när jag kommer att orka ses då det är så mycket som är jobbigt just nu. Trist svar kanske, men hoppas på att kunna ge ett roligare svar längre fram. Kram! <3
Erica

2016-04-26 @ 17:13:29
URL: http://piggigen.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ.SE

vacker bild!

2016-04-26 @ 20:18:46
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF

skönt att du kan tänka så :)

2016-04-26 @ 21:59:30
URL: http://jennifers.nu/
Postat av: ExklusivaMoi

FIN bild till citatet =D...
MEN jag själv går hellre till kyrkogården och sätter mig där ist! Pratar till mina änglar som har lämnat jorden och försöka komma fram på vad man skulle ha kunnat göra å så... funkar bäst för mig iaf =)

2016-04-29 @ 00:45:35
URL: http://exklusivamoi.blogg.se/
Postat av: ellenlundis

Jätte bra citat! Förstår inte varför vi människor oroa oss för allting. :o Jag kan vara orolig för visa saker. Men de brukar alltid lösa sig. :)

2016-05-01 @ 13:57:15
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/
Postat av: Bosse Lidén

Kloka ord till en underbar bild.
Kram Bosse

2016-05-04 @ 15:50:27
URL: http://bosseliden.wordpress.com

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback