Mercy Rule

Mercy Rule är ett amerikanskt familjedrama från 2014 med bl.a. Kirk Cameron, Chelsea Noble, Nicole Neilson och Jared Miller i rollerna.
 
John Miller driver ett familjeföretag inom återvinning tillsammans med sin bror. Det har nu blivit problem inom företaget på grund av en man som spelar fult med avsikt att kunna köpa upp en majoritet av företaget. John försöker lösa detta på egen hand samtidigt som hans son, Cody, har problem i sitt baseball-lag där han inte får så mycket speltid som han vill och inte får vara kastare trots att han frågar tränaren om det hela tiden. Även Cody kämpar på egen hand med sina motgångar. De behöver dock båda lära sig hur man är en teamspelare…
 
Jag vill börja med att säga att jag tycker att den här filmen är gjord på ett väldigt snyggt sätt, samtidigt som det också är kul att se ännu en film med Kirk Cameron från Left Behind-filmerna. Jag tycker också att filmen förmedlar ett bra budskap och att den även har en del humor. Den känns dock något seg stundtals i handlingen, men jag tycker ändå att den är helt okej trots detta. Fast jag är ju å andra sidan kanske något biased för att det är en Kirk Cameron-film, who knows.
 
Betyg: 6/10
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer
Postat av: ellenlundis

Låter som en spännande film :)

2016-05-01 @ 13:52:31
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback