Notice your heart. Still beating. Still fighting. You made it, after all. You made it, another day. And you can make it one more.

Jag hittade det här citatet på Instagram förra veckan, tror jag det var, och fastnade för det direkt. Det talar till mig på så många sätt. Under eftermiddagen och kvällen idag efter att jag har kommit hem från jobbet vill jag göra någon variant av detta. Typ ta en dusch och skölja av dagen, sen krypa ihop i vad jag kallar för min pyjamas och slappna av framför datorn eller en bok eller nåt liknande. Jag vill dricka lite vatten, och när jag ska lägga mig på kvällen vill jag göra och tänka precis som det står här. Jag har klarat det, trots all skit som jag har gått igenom i mitt liv så har jag klarat det. Trots allt. En dag till. Mitt hjärta slår fortfarande. Det kämpar fortfarande. Jag klarade det, och jag kan fortsätta klara det en dag till. En dag i taget. Det finns hopp för mig.
 
Bild härifrån.
 

Kommentarer

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback