Nu har jag bott i nya lägenheten i en vecka!

Idag är det en vecka sedan jag flyttade in i min nya lägenhet, och jag tänkte att vad är väl då mer passande än att dela med mig av en bild som jag tog när jag i princip precis hade kommit innanför dörren. Lägg märke till väskorna som syns ute i hallen. Som jag avslöjade redan igår så kommer ett gäng flyttlådor att klampa in genom dörren imorgon då jag får hjälp av Susanne och hennes bil efter jobbet.
 
 
Så jobb blir det alltså, för till skillnad från de flesta av er andra så har jag haft min helg nu, och när det här inlägget får se dagens ljus så sitter jag på expeditionen på avdelningen och har incheckning med några andra söta kollegor som också ska spendera helgen på sjukhuset…
 

Kommentarer
Postat av: ExklusivaMoi

Hoppas du känner dig nöjd med lägenheten =D... den kan iaf bli riktigt mysigt inom tid!! Ta hand om dig, kramen damen =)

2016-04-09 @ 20:52:31
URL: http://exklusivamoi.blogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Vad kuligt. Skönt med en ny lya? Kram

2016-04-11 @ 07:53:42
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: ellenlundis

Åh vilken fin lägenhet! :D

2016-04-16 @ 13:36:23
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback