Check out mina nya vinterstövlar!

Ni som har hängt med lite här på bloggen vet redan att dragkedjan till min ena sko gick sönder för några veckor sedan. Av denna anledningen gav jag mig iväg för att köpa ett par nya vinterstövlar och då hittade jag dessa mysiga varelser. Om man nu kan kalla ett par stövlar för varelser, heh. Nu har jag hunnit gå omkring i dem i typ två veckor och jag trivs väldigt bra med dem. Eftersom jag numera även är lite bitter mot dragkedjor så kan ni ju tänka er hur mycket jag älskar att dessa istället har gamla hederliga skosnören. Eller okej, bitter är jag inte alls, det ska väl ändå krävas lite mer än så för att få mig att vända mig helt emot dragkedjor i alla dess former. Observera att dragkedjors vara eller icke vara har ingenting att göra med vilka stövlar jag valde den där dagen när jag åkte in till stan on a shoe hunt.
 
 

Kommentarer
Postat av: sandra.

fina :D dem ser jätte sköna ut!

2016-02-10 @ 19:04:08
URL: http://miinvardaag.blogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Åååå vilka söta. Kram

2016-02-11 @ 09:41:52
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Jessica Högberg

Ser härliga ut!! Varma och sköna=)

2016-02-11 @ 13:31:15
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback