De två bokidéerna och hur jag inte har glömt…

Jag vet att jag har nämnt tidigare att jag har en till bokidé. Kanske har jag till och med berättat att ytterligare en poppade upp i huvudet för några månader sedan, eller när det nu var, och att jag nu har två bokidéer. Det verkar som att min fantasi vill att jag ska skriva. Skriva så att fingrarna nästan blir lite bortdomnade av allt dansande på tangentbordet. Jag blir frestad att ta tag i det ibland, det blir jag verkligen. Tills jag kommer ihåg vilket gigantiskt projekt det är att skriva en bok och där stannar jag liksom upp lite. Där fastnar jag. Jag tänker att tiden förhoppningsvis finns längre fram till att skriva fler böcker om jag fortfarande vill det då, och så tänker jag att jag säkert blir mer motiverad om jag lyckas ge ut boken som jag redan har skrivit. Tjejen som skulle korrekturläsa den har så vitt jag vet knappt ens börjat, och jag skickade den till henne för typ ett år sen. Men jag funderar på om jag ska skicka in den till någon som arbetar med korrekturläsning istället och bara få det gjort, fast i så fall kan det vänta tills jag känner att jag orkar ta tag i hela försöka-ge-ut-min-bok-processen ordentligt. Nu har jag fortfarande precis börjat på mitt nya jobb och det är även en del saker i mitt privatliv som tar tid och energi just nu. Men jag har inte glömt.
 
När det kommer till de två nya bokidéerna så har jag till och med tänkt lite på hur jag skulle kunna hitta tiden till mer skrivande, speciellt då jag just nu mer eller mindre befinner mig i en period där jag knappt vet hur jag ska hinna med allt som jag vill. Jag vet att jag inte skulle vilja vara författare på heltid, även om jag på något mirakulöst sätt skulle kunna leva på det, då jag känner att jag inte vill ha den pressen på mig. Däremot skulle ett alternativ kunna vara att gå ner i arbetstid till typ 75-80 % och skriva mer. Fast det är en lång väg dit. Vi får helt enkelt se var mitt liv tar mig, just nu ville jag bara få skriva av mig lite…
 
En av bokidéerna som den klottrades när jag först fick den. Den här gången kom titeln först och själva storyn efter, och då jag inte vill visa för mycket av det så har jag suddat ut en del, heh.
 

Kommentarer
Postat av: GoForFit

Åh, vad spännande!! :)

sv: Det var det verkligen :)

2016-02-09 @ 18:06:47
URL: http://goforfit.se/
Postat av: Ellen Gräntz

Men vad grymt att du inte har bara en utan två idéer! Jag hade varit nöjd om jag hade en halv idé, haha :)

2016-02-09 @ 23:36:08
URL: http://ellengrantz.blogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Jag har vart inne på att skriva en bok sen jag var yngre men precis som du säger det e ett himla projekt fast du har ju redan en klar. Jag tycker du ska köra. Heja heja dig. Kram

2016-02-10 @ 09:59:13
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Hihi tack det hoppas jag med! :D

2016-02-10 @ 12:56:06
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Zaisha <3

va roligt! skulle också vilja skriva en bok :)

2016-02-10 @ 14:28:00
URL: http://zaisha.blogg.se/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback