Det finns hopp för mig!!!

Den här veckan har jag valt ut ett citat av Margareta som hon sa till mig att jag skulle tänka för drygt en vecka sedan. Det var något som verkligen fastnade hos mig och som nu betyder jättemycket för mig.
 
Veckans Citat: Det finns hopp för mig!!!
 
Detta kanske kan låta som en klyscha på ett sätt, men för mig var det nog lite precis vad jag behövde höra. När saker känns som allra jobbigast; då är detta vad jag ska tänka. Och inte bara för att det är några fina ord, utan för att det verkligen på riktigt finns hopp för mig. Det finns hopp för mig för att Gud har allt i sin hand, och han har all makt att ta hand om mig och se till så att jag inte bara kan ta mig igenom livet utan också njuta av det. Jag behöver bara tro på det. Jag behöver bara lita på honom, och jag kan också tillägga att just att jag bestämmer mig för att lita på Gud antagligen har räddat mitt liv mer än en gång. Bokstavligt talat. Så vi kör vidare på det, helt enkelt. Det finns hopp för mig. Alltid. I alla lägen. Och om detta är något som du som bloggläsare känner att du vill ta till dig så är det bara att göra det, för hopp är något som vi alla behöver ha i våra liv.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anette

Så sant!
Varm kram till dig från mig <3

2016-02-08 @ 17:57:19
Postat av: ExklusivaMoi

Finns hopp i allting... för dig, för mig och för alla andra! Vi är tyvärr lite(mycket faktiskt) dåliga på att inser det bara, allt för ofta faktiskt =P... vi är duktiga på att skada varandra och för oss själv med! Ta hand om dig och TERVLIG VECKA<3

2016-02-08 @ 20:55:35
URL: http://exklusivamoi.blogg.se/
Postat av: Linnea Aurora

Åh, gillar detta!!

2016-02-08 @ 23:54:28
URL: http://linneaaurora.webblogg.se/
Postat av: Polly Svensson

Bra citat. Hoppet e ju också det sista som sviker än. Kram

2016-02-09 @ 09:12:16
URL: http://pollysvensson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jaa, sant! Gillar det här citatet :) <3

2016-02-09 @ 12:21:07
URL: http://www.kalejdoskop.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Ett jättebra citat! När jag gick på ett program som hette Arcus så fick jag ett citat av min handledare där det stod "jag oroar mig inte i onödan, jag glädjer mig i onödan istället, det är mycket roligare" som hon ville att jag skulle tänka på varje dag då jag har lätt för att oroa mig för minsta lilla.

2016-02-09 @ 15:29:43
URL: http://babustyle.forme.se
Postat av: ellenlundis

Vacker bild på dej Erica ^-^

2016-02-12 @ 21:20:17
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/

Att tänka på innan du kommenterar:
- Reklam för din blogg, tävlingar eller annat raderas och anmäls även som spam.
- Säg gärna vad du tycker, men tänker du vara elak raderas kommentaren. Tänk också på att jag kan se din IP-adress och kan polisanmäla om jag anser att det är tillräckligt allvarligt.
- Min blogg är inte ett chattforum, så om du bara vill snacka så är detta fel forum för det. Fråga efter min facebook istället.
- Om du ställer en fråga till mig kommer jag att svara i det här inlägget. Jag lovar dock inte att svara på frågor som inte är relevanta för inlägget.
- Jag brukar ta för vana att besöka de bloggar som har kommenterat mina inlägg och vad de handlar om, men observera att jag gör detta i mån av tid och att det i vissa fall kan dröja ett tag.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka hit?

Mail: (For my eyes only!)

Blogg:

Kommentar:

Trackback